Connect with us
Căsnicie de 66 de ani încheiată într-un mod greu de imaginat. Îți vine să plângi

Externe

Căsnicie de 66 de ani încheiată într-un mod greu de imaginat. Îți vine să plângi

O căsnicie de 66 de ani s-a încheiat într-un mod greu de imaginat. Pur și simplu ai impresia că așa ceva nu se poate întâmplat. Este o poveste adevărată cum numai în filme mai poți vedea. Un cuplu a jurat că va fi despărțit doar de moarte, iar ce a urmat a fost cu adevărat incredibil.

Căsnicie încheiată într-un mod incredibil

Un cuplu și-a propus, la începutul relației că va fi împreună pe viață și așa a și fost. După 66 de ani de căsnicie au murit amândoi la 30 de minute distanță unul de celălalt. Povestea lor a fost spusă mai departe de copiii lor și a impresionat o lume întreagă.

Căsnicie de 66 de ani încheiată într-un mod greu de imaginat. Îți vine să plângi

Căsnicie de 66 de ani încheiată într-un mod greu de imaginat. Îți vine să plângi

Cei doi și-au jurat în 1954 că vor fi împreună mereu și că – oriunde te duci, eu merg. Așa a și fost. După o viață împreună, cu bune și cu rele, s-au stins în aceeași zi, la o distanță de 30 de minute unul față de celălalt.

Maureen avea 88 de ani și Kevin avea 89 de ani. S-au luptat cu boli diferite și pe măsură ce îmbătrâneau  erau amândoi conștienți de cât de aproape se apropiau de final. S-au iubit până în ultimul moment și tot ce a contat pentru unul a fost să știe ce face și cum îi este celuilalt.

Fiul lor cel mic, Craig Gallagher le-a dus povestea mai departe. El a spus că toată familia a crezut dintotdeauna că cei doi vor sfârși împreună, dar nimeni nu se aștepta neapărat că se va întâmpla așa.

Fericiți până la adânci bătrâneți

Nu numai că s-au stins în același an, dar și în aceeași și și aproape în aceeași oră.

„Este o poveste atât de frumoasă. Evident, ne doare, dar știind că amândoi sunt în pace împreună, ne-a ajutat cu adevărat să trecem prin asta. A fost o situație dulce-amăruie după ce i-am văzut suferind un an întreg”, a declarat fiul lor pentru Daily Mail Australia.

Kevin și Maureen erau inconștienți în orele dinaintea morții, așa că nu știau că își pierduseră persoana iubită. El avea probleme pulmonare severe, iar ea probleme cu tensiunea arterială și, peste asta, suferea de demență.

Cuplul a trăit împreună 66 de ani. Au legat nodul prieteniei la 22 de ani și de atunci au avut împreună 8 copii. El lucra ca instalator, iar ea era acasă și avea grijă de copii. Au trăit în armonie până la adânci bătrâneți, așa cum se scrie în povești. Au avut împreună 8 copii, 21 de nepoți, 31 de strănepoți și 3 stră-strănepoți.

„Cât de des se întâmplă așa ceva? Cui i se mai întâmplă asta? Suntem triști pentru că i-am pierdut, dar cumva împăcați pentru că au plecat împreună, atât de frumos și din cauze naturale”, a spus unul dintre copiii cuplului.

Au murit la distanță de 30 de minute. Nu au știut unul de celălalt, dar s-a întâmplat exact ca și cum ar fi fost suflete pereche. Poate chiar au fost.

 

 

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top