Connect with us

Externe

Ce a văzut o femeie într-o imagine cu incendiul din Paris de la catedrala Notre Dame

O femeie din Scoția a lansat o amplă dezbatere pe rețelele sociale după ce a afirmat că l-a văzut pe Iisus în imaginile cu incendiul devastator de la Notre-Dame, scrie redacția.ro.

Lesley Rowan, de 38 de ani, citea știrile despre ce s-a întâmplat la Paris când spune că a observat ceva. Este vorba despre silueta lui Iisus într-o fotografie cu flăcările uriașe și acoperișul fumegând, conform stirileprotv.ro.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, ea a precizat că acesta apare ca și cum ar arăta cu mâna spre flăcările care au devastat clădirea veche de 850 de ani, relatează Daily Mail.

La scurt timp după publicarea mesajului, Lesley a primit numeroase păreri din partea internauților. care spun că au văzut același lucru ca și ea, dar și a celor care nu au acceptat această teorie.

Ce a văzut o femeie într-o imagine cu incendiul din Paris de la catedrala Notre Dame

Președintele francez Emmanuel Macron a făcut apel la unitate

Totodată, el a promis că va reconstruit Catedrala Notre Dame în următorii cinci ani.

„Vom reconstrui Notre Dame să fie chiar mai frumoasă și vreau să fie gata în cinci ani. O putem face. Depinde doar de noi să transformăm dezastrul într-o oportunitate, să reflectăm la ce-am fost și la ce trebuie să fim și să devenim mai buni decât suntem. Depinde doar de noi.”

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top