Connect with us
teroristi

Externe

„Va ninge cu sânge de CRĂCIUN!” Teroriștii amenință din nou! Ce orașe sunt vizate de ATACURI de Sărbători!

Statul Islamic amenință din nou! Teroriștii au transmis un mesaj în care spun că vor ataca târgurile de Crăciun din Europa, pe un site specializat în propaganga jihadistă.

În imaginea șocantă obtinuță de publicația The Epoch Times, apare un călău care pare că-l decapitează pe Mos Crăciun, pe fundal fiind luminițe si ornamente de Crăciun.

„În curând la sărbatorile voastre! Va ninge cu sânge!”, este mesajul pe care teroriștii l-au scris în engleza, franceză și germană.

Mesajul jihadistilor reprezintă un apel la acțiune pentru adepții grupului terorist de a efectua atacuri sângeroase în Europa, sunt de părere unii analiști.

Te-ar putea interesa și: Statul Islamic a pus ochii pe două vedete internaționale! Amenințări fără precedent ale jihadiștilor!

Gruparea teroristă Stat Islamic a pus ochii pe două dintre cele mai apreciate vedete ale fotbalului internațional. Este vorba despre jucătorii de fotbal Neymar și Messi.

Statul Islamic a pus ochii pe Neymar și Messi!

Imaginea în care teroriștii îi au în mâinile lor pe cei doi sportivi fost postată de o grupare care împărtășește viziunea teroriștilor care au speriat lumea.

Teroriștii amenință voalat că pregătesc un mare atentat la următoarea ediției a Campionatului Mondial care se va desfășura în anul 2018 în Rusia.

Imaginea publicată de fanii ISIS a fost distribuită de site-ul iranian de știri, YJC.

Statul Islamic este una din cele mai periculoase grupări teroriste din lume. S-a înființat în anul 2013 desprinzându-se din gruparea mamă, Al-Qaeda.

Scopul ISIS este să pună mâna pe teritorii din Orientul Mijlociu, dar și pe țări din Europa. Aceștia au câștigat teren în Irak și Siria prin cooptarea cetățenilor nemulțumiți de guvernele țărilor respective.

De asemenea, ISIS a căpătat putere pentru că a pus mâna pe terenuri extrem de bogate în gaze naturale și petrol, de aici având și bani pentru acțiunile lor teroriste.

Te-ar putea interesa și: Un nou atac terorist deosebit de grav!

Un grav atentat terorist a avut loc într-o moschee din Egipt. Cel puțin 155 de morți și 120 de răniți s-au înregistrat în urma acestui atac terorist, conform unui bilanț preliminar.

Se pare că un terorist mascat s-a aruncat în aer în moschee, iar unii martori vorbesc despre faptul că mai mulți jihadiști cu steaguri negre (simbolul Statului Islamic) au deschis focul în timpul rugăciunii de vineri.

Mai mulți credincioși ar fi fost masacrați de mitraliere în timp ce fugeau de la locul exploziei.

Incidentul a avut loc la moscheea Al-Rawda, în orașul El Arish. Teroriștii ar fi atacat și ambulanțele care veneau la locul incidentului, spun unele surse. De asemenea, mai mulți copii se numără printre cei uciși.

Este cel mai grav atac terorist din peninsula egipteană Sinai, de la bombardarea unui avion de pasageri rusesc, din anul 2015.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top