Connect with us
Un artist celebru a dezvăluit că are o tumoră cerebrală

Externe

Un artist celebru a dezvăluit că are o tumoră cerebrală

Un artist celebru a dezvăluit că are o tumoră cerebrală. Este vorba despre un cântăreț din Marea Britanie în vârstă de 32 de ani, care a făcut afirmații șocante. Tom Parker, care a făcut parte timp de cinci ani din trupa The Wanted, a ieșit public și a spus că tumora cerebrală este inoperabilă.

Un artist celebru are tumoră pe creier

Un artist în vârstă de 32 de ani le-a transmis fanilor că are o tumoră de gradul patru, pe care o ține sub tratament. Vestea a picat ca un trăsnet asupra fanilor, mai ales că la începutul acestui an, Tom Parker anunța că va fi tată pentru a doua oară.

Artistul are de dus o lupă grea, dar este susținut de toată familia pe acest drum nesigur. El le-a cerut fanilor să nu se întristeze, ci mai degrabă să gândească pozitiv pentru că va încerca toate opțiunile de tratament.

„Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune… Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile”, relatează CNN.

Din păcate, starea lui Tom Parker nu este una bună. Într-un interviu acordat revistei britanice OK! Magazine, Parker și soția sa, Kelsey Hardwick, au spus că medicii i-au informat că tumora se înscrie în „cel mai rău scenariu” și le-au spus că tânărul este în stadiu terminal.

Un artist celebru a dezvăluit că are o tumoră cerebrală

Diagnosticul tânărului se numește glioblastom de gradul patru și este una dintre cele mai grave tipuri de tumori. Șansele de supraviețuire sunt mici.

Tânărul a declarat pentru revista britanică OK! Magazine cum a primit vestea că suferă de o boală cumplită.

„Au tras perdeaua în jurul patului meu și mi-au spus: Ai o tumoare pe creier. Tot ce mi-a venit în gând atunci a fost: La dracu! Am fost în stare de șoc. Este glioblastom în faza a patra și au spus că este terminal. A fost foarte mult pentru mine… Încă nu am procesat toate implicațiile.”

Tom Parker este cunoscut din vremea în care a făcut parte din formația The Wanted, care a lansat hiturile All Time Low și Heart Vacancy. Trupa a fost extrem de populară până când s-a destrămat, în 2014 pentru că membrii ei își doreau proiecte solo.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top