Connect with us
Ce a pățit un bărbat care a pus pe Internet o poză în care gătește

Externe

Ce a pățit un bărbat care a pus pe Internet o poză în care gătește

Un bărbat a postat pe Internet o poză în care gătește, fără să știe că a făcut o greșeală care urma să îl coste enorm. În fotografia respectivă, tânărul se afla în bucătărie și prepara ceva de mâncare. A vrut să le arate internauților că se pricepe și chiar poate da sfaturi în materie de gătit. Din nefericire pentru el, nu a făcut decât să stârnească un val de comentarii negative și critici aspre.

A postat o poză în care gătește

A vrut să facă o figură bună în bucătărie, dar a sfârșit cu un mare eșec, și criticat de fani. Este vorba despre un scriitor care s-a apucat de gătit și a vrut să le arate și fanilor că face progrese. El a publicat pe Twitter o poză cu o tigaie pe aragaz, în care gătea niște carne cu legume. Pe una dintre bucățile de legume, era un abțibild, pe care tânărul ar fi uitat să îl scoată înainte de a arunca legumele în tigaie. Acesta este un semn și că acele legume nu au fost spălate, înainte de fi gătite.

Aceasta este o greșeală uriașă atunci când cineva gătește. Legumele nespălate și necurățate de ambalaje și etichete sunt purtătoare de bacterii. Specialiștii recomandă ca toate produsele să fie bine curățate înainte de a fi consumate!

Internauții au râs de el

Gestul său a fost extrem de aspru criticat de fanii de pe rețeaua de socializare, deși bărbatul a glumit cu postarea sa. A primit atât de multe comentarii răutăcioase, încât, cel mai probabil, nu va mai încerca prea curând să gătească din nou.

Fotografia conținea o tigaie în care era pui condimentat și ardei roșu. Fanii de pe Internet l-au taxat pentru faptul că nu a curățat legumele, dar și pentru că le-a tăiat prost. Mai mult decât atât, unii au observat că aragazul era murdar.

Ce a pățit un bărbat care a pus pe Internet o poză în care gătește

Altcineva a spus că legumele par tăiate cu gura.

Cu critici sau fără, postarea scriitorului amator de gătit a adunat 191 de retweets și 1.700 de like-uri. El s-a amuzat de valul de reacții din partea internauților și a declarat că nu se aștepta la acest timp de reacții, dar nici la impactul pe care l-a avut simpla sa postare.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top