Connect with us
Donald Trump nu se teme de concurență: "Urcăm la un nivel pe care nu l-am mai văzut!"

Externe

Donald Trump și Melania, confirmați cu coronavirus

Președintele SUA Donald Trump a anunțat că este infectat cu coronavirus. Într-un mesaj pe Twitter, el a anunțat că și soția sa, Melania, a ieșit pozitivă în urma testării. Liderul american și soția sa au făcut testele după ce Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus.

Donald Trump are coronavirus

Donald Trump și-a anunțat fanii că a fost infectat cu noul virus printr-o postare pe contul său de Twitter, unde a explicat că el și soția sa sunt infectați și vor intra în carantină și în procesul de recuperare.

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Donald Trump, pe Twitter.

El a contractat virusul de la Hope Hicks, cu care a călătorit marți la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o cu Joe Biden la Cleveland, în Ohio  și alături de care atât el, cât și Melania petrec mult timp.

Președintele a anunțat joi că femeia a fost confirmată pozitiv, motiv pentru care au fost supuși testului și el, precum și soția sa. Se știe că Donald Trump este testat frecvent. De altfel, colaboratorii care lucrează în West Wing sunt testaţi zilnic, ca şi jurnaliştii acreditaţi la Casa Albă sau cei care călătoresc împreună cu preşedintele.


Știre în curs de actualizare.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top