Connect with us
Donald Trump a fost internat. Cu ce medicament este tratat președintele Americii

Externe

Donald Trump a fost internat. Cu ce medicament este tratat președintele Americii

Donald Trump a fost internat în spital, după ce vineri a fost depistat infectat cu noul virus. Președintele Americii se află sub supraveghere medicală și prezintă simptomele ușoare ale bolii.

Doland Trump se află internat în spital

Trump a fost internat la un spital militar de lângă Washington D.C. Președintele Americii a primit inițial un tratament experimental care constă într-un cocktail de anticorpi în doză unică. Acum a apărut informația că liderul de la Casa Albă este tratat cu Remdesivir.

Donald Trump îi ține la curent pe americani, în ceea ce privește starea lui de sănătate. Vineri dimineață a anunțat că el și prima doamnă, Melania, au fost confirmați cu noul virus.

„În această seară, Melania și cu mine am fost testați pozitiv pentru Covid-19. Vom intra în carantină și vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece prin asta ÎMPREUNĂ!”, a scris Donald Trump pe Twitter vineri dimineață.

Ulterior, președintele Americii a scris din spital, că se simte bine și că le mulțumește tuturor pentru îngrijorare.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe a declarat că, deși Trump prezintă simptomele ușoare ale bolii, s-a luat decizia de a-l duce la spital ca o măsură suplimentară de precauție.

„Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Merg la spitalul Walter Reed. Eu zic că mă simt foarte bine, dar vrem să ne asigurăm că e totul în regulă. Și prima doamnă se simte foarte bine. Așa că vă mulțumesc foarte mult, apreciez și nu voi uita niciodată”, a transmis Donald Trump înainte de internare.

Președintele Americii este internat la spitalul Walter Reed, unde a fost transportat cu elicopterul.

Și prima doamnă a Americii a transmis un mesaj pe Twitter în care a confirmat că s-a infectat cu noul virus, și a precizat că și-a amânat toate angajamentele viitoare. Ea le-a spus tuturor să aibă grijă să fie în continuare, în siguranță, și că vor trece prin asta împreună.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top