Connect with us
Dragoste nu are limite și nici vârstă. O femeie de 65 de ani s-a căsătorit cu fiul adoptiv de doar 24 de ani

Externe

Dragoste nu are limite și nici vârstă. O femeie de 65 de ani s-a căsătorit cu fiul adoptiv de doar 24 de ani

Se spune că drasgotea nu are limite, că nimic nu poate împiedica două persoane care se iubesc cu adevărat, nici măcar vârsta. Dacă te îndrăgostești de un om, îl iei cu bune și rele și treceți împreună peste orice obstacol. Pe aceste concepții s-au bazat și Mbah Gambreng și fiul său adoptiv Ardi Waras, care i-a devenit acum soț. Cei doi au ajuns să se iubească atât de mult, încât au simțit că trebuie să ducă relația mamă-fiu adoptiv la un alt nivel, acela de soț și soție.

Dragoste nu are limite și nici vârstă. O femeie de 65 de ani s-a căsătorit cu fiul adoptiv de doar 24 de ani

Bunicuța l-a adoptat pe tânăr în urmă cu un an, dorind să-i ofere acestuia o viață mai bună, datorită faptului că ea are o situație materială înstărită. El a fost foarte încântat de propunerea femeii, fără să știe cum aveau să evolueze lucrurile între ei. După această perioadă, Ardi a simțit că ceea ce simte pentru această femeie nu seamănă cu sentimentele unui copil pentru mama sa, ceea ce l-a determinat să o ceară în căsătorie. Îi este foarte recunoscător pentru câte a făcut pentru el, fapt care i-a întărit și mai tare sentimentele. Când mama sa l-a sfătuit să-și caute pe cineva cu care să se căsătorească, el i-a mărturisit că ea este cea mai potrivită. Cei doi au decis să dea o șansă iubirii lor și s-au căsătorit, deși diferența de vârstă este de 41 de ani.

”Eu nu mi-am pus niciodată în gând să mă mărit cu el. Pur şi simplu am ajuns la asta. Nu demult, mi-a spus că vrea să se însoare. M-am întristat, dar nu i-am spus nu o face. Aş fi acceptat, ca orice mamă care vrea să-şi vadă fiul fericit. Mare mi-a fost mirarea când, de fapt, Ardi mi-a cerut mie mâna. Nu am putut să-l refuz.”, a povestit bunica Mbah Gambreng.

O poveste asemănătoare au trăit și o rusoaică de 35 de ani și fiul ei vitreg, cu care are acum o relație. Ea l-a cunoscut pe băiat când avea 13 ani, în timp ce era căsătorită cu tatăl acestuia. Ea i-a mărturisit fostului soț că nu l-a iubit niciodată și nu a fost fericită alături de el în cei 10 ani de căsnicie. Acum, femeia și tânărul sunt împreună și chiar vor deveni părinți în curând.

 

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top