Connect with us
Explozie puternică în Anglia, urmată de un incendiu de proporții. Au fost evacuate 200 de persoane

Externe

Explozie puternică în Anglia, urmată de un incendiu de proporții. Au fost evacuate 200 de persoane

După explozia care a zguduit Beirutul și a provocat pagube semnificative atât în rândul oamenilor, cât și din punct de vedere financiar, o altă explozie puternică a lovit vineri locuinţele dintr-o zonă industrială din sud-estul Angliei. Din cauza exploziei a izbucnit și un impresionant incendiu, care a continuat să ardă și câteva ore mai târziu, conform primelor informații ale autorităților engleze.

Explozie puternică în Anglia, urmată de un incendiu de proporții. Au fost evacuate 200 de persoane

O explozie de proporții a avut loc în Anglia, la Hoo, în apropiere de Rochester, în Kent, la o mare unitate industrială, urmată de un incendiu. Nu a fost comunicată cauza celor două, însă autoritățile au declarat că au ars mai multe locuințe și au fost evacuate aproximativ 200 de persoane. Nu a fost rănit niciun localnic.

Pompierii din Kent au anunţat pe Twitter, la ora locală 11.30 (13.30, ora României), că ”încercau să controleze amplul incendiu al unei unităţi induistriale” chiar și la câteva ore de la producerea acestuia.

Înregistrări video postate pe reţele de socializare surprind flăcări puternice şi o coloană de fum negru care se ridică spre un cer întunecat. Persoane care locuiesc sau muncesc în zona în care a avut loc incidentul au fost îndemnate ”să ţină, ca măsură de precauţie, uşile şi ferestrele închise”. Un locuitor din zonă, Joe Discipline, a anunțat că a fost trezit la ora 6.30 de o explozie care a „zguduit casa și ferestrele”, în timp ce alții au mărturisit că nu au mai văzut așa ceva până acum.

Situația a semănat cu cea din Beirut, deoarece explozia s-a produs tot la un port. Înregistrările video postate pe reţele de socializare surprind flăcări puternice şi o coloană de fum negru care se ridică spre un cer întunecat, care capătă apoi o culoare portocalie din cauza flăcărilor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top