Connect with us
Paris Hilton, bătută cu bestialitate. Declarații cutremurătoare

Externe

Paris Hilton, bătută cu bestialitate. Declarații cutremurătoare

Paris Hilton, una dintre cele mai înstărite celebrități din Statele Unite ale Americii, a fost victima abuzurilor fizice ale bărbaților din viața ei. Deși toți cred că duce o viață fericită datorită banilor pe care îi are, se pare că nu totul e roz. Ea a mărturisit că de-a lungul vieții a avut mai multe relații toxice, în care nu s-a simțit deloc confortabil și care au marcat-o după toate conflictele pe care le-a avut cu bărbații de lângă ea.

Paris Hilton, bătută cu bestialitate. Declarații cutremurătoare

Paris Hilton, nepoata lui Conrad Hilton, fondatoarea hotelurilor cu același nume, a mărturisit recent, pentru un documentar care va fi difuzat de la 14 septembrie, că a trecut prin clipe grele, deși toată lumea credea că banii pe care îi are nu îi pot aduce decât bine și îi asigură o viață de lux, fericită. Cu toate acestea, milionara în vârstă de 39 de ani și-a deschis sufletul și a povestit că a avut parte de mai multe relații cu oameni nepotriviți, care nu s-au comportat cu ea așa cum ar fi trebuit.

Paris Hilton a mărturisit că a avut lângă ea bărbați agresivi, care au tratat-o nepotrivit și i-au aplicat tratamente dureroase. Deși, inițial, aceștia păreau oameni normali, pe parcursul relației își schimbau atitudinea și deveneau alte persoane. Vedeta de la Hollywood a precizat că a fost agresată nu numai fizic, ci și verbal și emoțional, fiind extrem de afectată de clipele de groază pe care le-a trăit lângă cei care trebuiau să fie un sprijin real pentru ea.

Privind înapoi în timp, Paris nu înțelege cum a acceptat ca un bărbat să se comporte așa cu ea doar pentru că ea credea că asta înseamnă iubirea și așa trebuie să se comporte un bărbat. Ea a declarat că unii chiar au încercat să o sugrume.

„Păreau băieți buni. Și apoi adevărata lor natură ieșea la suprafață. Deveneau geloși și mă agresau fizic, verbal și emoțional. Am suportat lucruri greu de crezut. Am fost sugrumatăbătuta și agresată. Nu prea înțelegeam ce e dragostea și cum trebuie  fie o relație. Am crezut  se comportau așa pentru   iubeau. Privind în urmă, nu-mi vine  cred  i-am lăsat   trateze așa.”, a declarat Paris.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top