Connect with us
explozie grenada

Externe

EXPLOZIE PUTERNICĂ! O grenadă a explodat într-un magazin alimentar

O explozie puternică a avut loc marţi dimineaţa în centrul Chişinăului într-un magazin alimentar. Două persoane au murit, informează presa de la Chişinău.

Potrivit şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Alexandru Pînzari, explozia care a avut loc la un magazin alimentar situat la intersecţia străzilor Armenească şi Mateevici din capitala Republicii Moldova a fost provocată de un bărbat care nu a vrut să-şi achite cumpărăturile.

„Deflagraţia a avut loc din cauza unui obiect neidentificat deocamdată. Ambii decedaţi sunt barbaţi. S-a stabilit că unul dintre bărbaţii decedaţi, în jurul orei 11, a intrat în magazin, a luat aproximativ 10 pachete de ţigări, a mers la tejghea, (unde) i s-a cerut să achite, iar el a refuzat şi din rucsacul său sau din mână a căzut explozibilul’, a precizat Pînzari.

Bărbatul care avea asupra sa obiectul explozibil a decedat. De asemenea, a murit şi un alt bărbat care era în stradă şi se afla în apropierea magazinului.

Potrivit şefului poliţiei din Chişinău, bărbatul care avea la el explozibilul era din Chişinău şi era născut în 1968. El a fost judecat de mai multe ori.

Anterior, surse citate de Deschide.md informau că tragedia s-a produs în urma unei altercaţii între doi clienţi ai magazinului şi vânzătoare, care ar fi refuzat sa le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi ameninţat-o pe femeie cu o grenadă, explozia survenind în urma detonării accidentale a acestei grenade, la ieşirea din magazin.

De asemenea, Radio Chişinău informa că alte două persoane care se aflau în magazin au fost rănite.

Traficul în perimetrul străzilor din vecinătatea magazinului a fost întrerupt.

CITEȘTE ȘI: Accident grav de tramvai, în această dimineață! Care este starea pasagerilor

Grav accident de circulație în Vaslui! Cine sunt victimele, traficul este blocat pe ambele sensuri

Accident teribil în această dimineaţă. Cine sunt victimele grav rănite

Grav accident în Italia. Un microbuz cu români, strivit de TIR

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top