Connect with us
Incredibil ce au aflat doi părinți despre copilul pe care l-au adoptat! Au fost șocați

Externe

Incredibil ce au aflat doi părinți despre copilul pe care l-au adoptat! Au fost șocați

O femeie a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat unui cuplu care a adoptat un copil în urmă cu mulți ani, ajuns acum la vârsta de 17 ani. Cei doi soți și-au dorit foarte mult un copil, iar după ce l-au adoptat, viața lor s-a schimbat enorm. Au crescut copilul cum au știut ei mai bine, dar ce aveau să descopere i-a școat efectiv.

Ce au descoperit doi soți despre copilul lor adoptat

Doi soți au adoptat un copil despre care au știut, de la bun început, că este chinez. I-au oferit iubire și s-au asigurat, de-a lungul anilor, că îl educă în așa fel încât să-și cunoască și să-și respecte rădăcinile.

Au avut grijă să-i explice cultura asiatică, l-au înscris la cursuri de mandarină – limba oficială a țării, și chiar l-au dus în numeroase călătorii de familie în China.

Nimic nu avea să prevestească ce urma să se întâmple. Când copilul a devenit adolescent, familia i-a fost alături la înscrierea la colegiu. Cu această ocazie, părinții au răsfoit din nou actele de adopție, care conțineau date necesare pentru completarea cererii de înscriere. Acolo au făcut descoperirea șocantă. Fiu lor pe care îl adoptaseră în urmă cu 17 ani era corean, nicidecum chinez.

„Căutând în biroul meu actele necesare, am dat peste actele sale de adopție și abia atunci am văzut. Era atât de evident, atât de dureros totodată, ceva ce ne-a scăpat, mie și soției mele. Prostia tinereții noastre. Numele de familie ale părinților săi naturali erau Park și Kim”, a spus tatăl adoptiv al băiatului.

Nu se știe cum a reacționat adolescentul când a aflat că are alte rădăcini decât l-au făcut părinții săi adoptivi să creadă că are. Cert este că, imediat cum povestea a apărut pe Internet, a fost apreciată de peste 2,9 milioane de oameni. Mulți i-au condamnat pe părinți, alții i-au înțeles, alții au fost șocați, iar o parte din ei au fost profund emoționați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top