Connect with us
Influenceriță împușcată mortal de către soțul ei. Fanii sunt șocați

Externe

Influenceriță împușcată mortal de către soțul ei. Fanii sunt șocați

O influenceriță din Brazilia a fost împușcată mortal de către soțul ei. Corpul neînsufleți a fost descoperit chiar în spatele casei unde tânăra locuia cu soțul ei șu cu fetița lor în vârstă de 6 ani.

Influenceriță împușcată de soțul ei

Este vorba despre Eliane Ferreira Siolin, care locuia în Ponto Pora, Brazilia. Tânăra avea foarte mulți fani pe rețelele de socializare, fiind recunoscută pentru imaginile provocatoare pe care le posta.

Se pare că tocmai acesta a fost motivul de la care cei doi soți s-au certat teribil. Bărbatul nu era de acord cu pozele pe care influencerița le făcea publice, deși era îmbrăcată sumar.

Influenceriță împușcată mortal de către soțul ei. Fanii sunt șocați

Între cei doi a izbucnit o ceartă care s-a încheiat tragic pentru femeie și pentru întreaga familie. Alejandro Antonio Aguilera Cantallup a împușcat-o mortal pe soția lui, după ce în trecut i-ar fi interzis să mai posteze imagini provocatoare.

Presa străină scrie că influencerița a fost împușcată de mai multe ori și că totul s-ar fi petrecut împotriva fiicei cuplului, care are doar 6 ani. Imediat după ce și-a ucis soția, Alejandro și-a pus capăt zilelor. Fiica celor doi a ajuns în grija rudelor.

Influenceriță împușcată mortal de către soțul ei. Fanii sunt șocați

Trupurile neînsuflețite ale celor doi soți au fost descoperite în spatele casei în care ei locuiau. La fața locului, autoritățile au găsit și arma crimei, precum și un încărcător de rezervă.

Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat între cei doi soți. Mass-media locală a mai spus că cei doi soți s-au certat din cauza unui videoclip postat de Eliane pe TikTok unde este urmărită de peste 58.000 de oameni.

Cunoscuți de-ai cuplului au spus că cei doi se certau des din cauza geloziei bărbatului și că multe dintre dispute au avut loc și în public. Din păcate, ultima lor ceartă a degenerat într-o cumplită tragedie care a lăsat un copil orfan.

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top