Connect with us

Externe

Întrunire de urgență în miezul nopții la palatul Buckingham

Întrunire de urgență la palatul Buckingham. Toți angajații familiei regale a Marii Britanii au fost convocați la această întâlnire, însă motivul nu a fost dezvăluit presei.

Membrii ai rezidenţelor regale din jurul ţării au fost invitaţi la Londra şi vor fi informaţi în această dimineaţă de Lord Chamberlain şi de Secretarul Privat al Majestăţii Sale, Sir. Christopher Geidt.

Potrivit unor surse din palatul Buckingham, citate de agențiile de presă, regina și prințul Philip sunt bine și nu există motive de îngrijorare.

Citește și: Dezvăluiri controversate despre prințesa Diana: suferea de instabilitate mentală și paranoia

La întrunirea de urgența au fost convocați toți membrii staff-ului reginei Elisabeta a II-a

Echipele de televiziunii s-au instalat în fața palatului, iar rețelele de socializare au explodat de mesaje după ce s-a aflat că întrunirea a fost convocată în timpul nopții.

Potrivit presei britanice, întreaga situație este neobișnuită. Membrii staff-ului Reginei Elisabeta a II-a din întreaga Mare Britanie au fost sunați în timpul nopții și li s-a cerut ca până dimineață să ajungă la Londra. Au fost chemat inclusiv angajați de la Castelul Balmoral, reşedinţa scoaţiană a suveranei britanice, dar şi de la castelele Windsor şi Sandringham.

„Acest lucru este foarte ciudat. În 10 ani, cât am lucrat acolo, nu-mi amintesc să se fi întâmplat aşa ceva”, a transmis un fost angajat al Casei Regale Britanice, potrivit metro.co.uk.

Citeste si: Cine ar fi adevăratul tată al prințului Harry FOTO

Întrunirea de urgenţă a fost cerută de secretarul privat al Reginei Elisabeta a II-a şi de şeful staff-ului regal.

Potrivit publicației Daily Mail, modul în care a fost convocată întrunirea a dat de înțeles că s-ar fi putut întâmpla ceva cu regina sau prințul Philip.

Prințul Philip s-a născut în 1921, în Grecia și va împlini chiar luna viitoare 96 de ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top