Connect with us
Fostul premier al Franței, Manuel Valls, a avut parte de un moment penibil la Strasbourg. Un bărbat i-a aruncat cu făină în față.

Externe

Manuel Valls, fost premier al Franței, atacat cu făină la Strasbourg

Manuel Valls, fost premier al Franței, se află în campanie electorală pentru alegerile primare din Partidul Socialist. Acesta ar urma să devină candidat la alegerile prezidenţiale.

La intrarea unei cafenele din Strasbourg, Manuel Valls a avut parte de un moment neobișnuit. Un bărbat i-a aruncat făină în față.

Incidentul a provocat câteva secunde de panică în dispozitivul de securitate al lui Manuel Valls. Atacatorul a fost reţinut şi interogat de serviciile de securitate, transmite digi24.

Fost premier al Franței atacat cu făină


„43.9, nu vom uita. Nu vom ierta”, i-a strigat bărbatul fostului premier. Acesta face referire la articolul 43, aliniatul 9 din Constituţia Franţei, cel care permite guvernului să îşi asume o lege, fără ca aceasta să fie votată de Parlament. Este ceea ce a făcut Manuel Valls în cazul controversatei legi a muncii care a redus din puterea sindicatelor şi a dat mai multă libertate angajatorilor, inclusiv atunci când este vorba despre concedieri.

Manuel Valls a demisionat pe 5 decembrie din funcţia de premier pentru a se putea concentra asupra campaniei electorale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top