Connect with us
Mario Iorgulescu a fost arestat în lipsă, dezicie fară precedent la Tribunal

Externe

Mario Iorgulescu a fost arestat în lipsă, dezicie fară precedent la Tribunal

Mario Iorgulescu a fost arestat preventiv 30 de zile în lispă, o decizie fară precent în condițiile în care acesta este internat la o clinică din Italia.

Mario Iorgulescu a provocat în luna septembrie 2019 un grav accident rutier care a luat viața unei persoane. Acesta era într-o criză de gelozie și s-a deplasat cu 145km/h în localitățile din comuna Tărtăşeşti.

Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. Iorgulescu a fost transportat la spital în Italia pe cheltuiala tatălui său Gino Iorgulescu, președintele ligii profesioniste de fotbal.

Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate, la cererea familiei şi contrar recomandărilor medicilor

Mario Iorgulescu a fost transferat în străinătate, la cererea familiei şi contrar recomandărilor medicilor

Anchetatorii explică faptul că Mario Iorgulescu a accelerat până la 162 de km/h, în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, după care a urcat maşina cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de acceleraţie la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală, la viteza de 143 km/h, cu un autoturism marca Audi, condus de un bărbat, care a decedat pe loc.

Masura arestării lui Mario Iorgulescu este valabilă 30 de zile ca arest preventiv.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. oprea

    2020-03-05T20:48:10+02:00 at 20:48

    ***
    Toţi şoferii care în trafic conduc sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, legea ar trebui să-i condamne cu ani grei de puşcărie cu executare !

    Acei şoferi care din vina lor au provocat accidente cu victime omeneşti fiind sub influenţa alcoolului s-au a drogurilor, sentinţa lor ar trebui să fie cu condamnare pe viaţă cu executarea pedepsei în puşcărie.

    Puşcăriabili să fie obligaţi să muncească 16 ore pe zi în folosul comunităţi ca, să-şi achite cazarea şi masa la puşcărie şi toată averea lor să treacă în patrimoniul familiei vătămate…….Aceasta este părerea mea !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top