Connect with us
Ea este femeia cu care Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle! Nici Ducesa de Sussex n-a fost ușă de biserică

Externe

Ea este femeia cu care Prințul Harry a înșelat-o pe Meghan Markle! Nici Ducesa de Sussex n-a fost ușă de biserică

Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și Meghan Markle pare una ideală acum, la care râvnesc toate femeile de pe planetă, însă nu a fost lipsită de probleme. Se pare că la începutul relației, fiecare dintre ei ar fi avut câte o aventură, însă idila pe care Prințul Harry a avut-o cu modelul Sarah Ann Macklin a făcut cea mai mare vâlvă.

Angela Levin, biograf al regalităților, a publicat în cartea ‘Harry: convorbiri cu Prințul’ informații despre o aventură a nepotului Reginei Elisabeta cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin, chiar și înainte de nunta cu Meghan Markle.

Citește și: Prințul Harry divorțează de Meghan? Cei doi nu au custodia copilului!

„În primele luni de relație cu Meghan, Prințul Harry s-a întâlnit de mai multe ori cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au cunoscut la un party şi atracţia reciprocă a fost imediată. S-a născut astfel o relaţie bazată pe o pasiune pură şi multe mesaje telefonice, care nu s-a întrerupt nici atunci când Harry a cunoscut-o pe Meghan. Din păcate, totul a fost doar o aventură. Printul Harry nu voia sa aiba o relatie serioasa’, susține Angela Levin în cartea sa, potrivit cosmopolitan.com

Însă, Levin susține că nici Meghan Markle n-ar fi fost uşă de biserică.

„În plus, la începutul poveştii cu Hary, Meghan nu a rupt legătura cu Cory Vitiello, bogatul chef canadian cu care se logodise la puţin timp după divorţul de primul soţ, producătorul cinematografic Trevor Engelson, în august 2013′, mai adaugă autoarea Angela Levin.

Prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan datorită unei întâlniri aranjate de o prietenă comună, Violet von Westenholz, în 2016. În septembrie 2017, Harry a oficializat logodna cu Meghan Markle, iar în mai 2018 s-au căsătorit.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top