Connect with us
Matthew Lewis, starul din Harry Potter: S-a căsătorit!

Externe

Matthew Lewis, starul din Harry Potter, s-a căsătorit!

Matthew Lewis, starul francizei „Harry Potter”, s-a căsătorit cu iubita lui, Angela Jones, informează PA.

Starul englez, care a devenit celebru cu rolul Neville Longbottom din seria de filme „Harry Potter”, a dezvăluit această informaţie prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

„Nu numai că am pierdut concertul din Los Angeles al celor de la Arctic Monkeys, însă ei au cântat în Italia în acelaşi timp în care eu şi soţia mea ne-am căsătorit. Sunt furios”, a declarat, în glumă, Matthew Lewis.

Actorul, în vârstă de 28 de ani, s-a logodit cu Angela Jones, care lucrează pentru o companie ce organizează evenimente, în anul 2016

Nu este la prima căsătorie! Află care dintre cei doi este la ce de a doua nuntă

Cuplul s-a cunoscut în cadrul unei petreceri ce sărbătorea filmul Harry Potter, de la Universal Studios, în Olranda, Florida, în luna ianuarie 2016, unde Angela fusese organizatorul evenimentului.

Este prima căsătorie a lui Matthew şi a doua pentru logodnica sa, care şi-a finalizat divorţul de primul său soţ în iulie 2017.

O fotografie a cuplului făcută imediat după ce s-au logodit a fost postată pe pagina de Instagram a Angelei, însă Matthew, care a interpretat rolul lui Neville Longbottom în ecranizarea de mare succes a romanului lui J.K.Rowling, nu a anunţat oficial vestea.

Acesta şi-a rugat fanii pe Twitter, la finele lunii noiembrie, să-l sfătuiască pe ce canal să se uite pentru a urmări meciuri de rugby, în timp ce se afla în Orlando, Florida, sugerând că ar fi petrecut mai mult timp cu logodnica sa, în SUA.

Citește și: J. K. Rowling isi cere iertare de la fanii Harry Potter

Matthew s-a nascut in Leeds, West Yorkshire, Anglia. Părinții lui sunt Adrian și Lynda Lewis, are trei frați și o soră vitregă. De la cinci ani joacă în programe și seriale pentru copii. A debutat odată cu Harry Potter și Piatra Filozofală. În film joacă rolul unui băiat timid căruia îi place Ierbologia și ai căror părinți au înnebunit, el rămânând în grija bunicii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top