Connect with us
Minora care a născut la vârsta de 13 ani este din nou însărcinată. Cine e tatăl copilului

Externe

Minora care a născut la vârsta de 13 ani este din nou însărcinată. Cine e tatăl copilului

O minoră din Rusia a devenit cunoscută în întreaga lume când a născut la 13 ani. Asta sa întâmplat în urmă cu 2 ani, iar scandalul a cutremurat o întreaga țară. Tânăra susținea la acel moment că tatăl biologic este un băiat de 10 ani.

Ulterior, s-a aflat adevărul, tânăra recunoscând că de fapt fusese violată de un băiat în vârstă de 16 ani. Ştirea apărută inițial a făcut înconjurul lumii după ce televiziunile naţionale au dezvăluit că fata rămăsese însărcinată cu Ivan, în vârstă de 10 ani, potrivit The Sun.

Tânăra a devenit bogată după nașterea primului copil

Darya Sudnishnikova a devenit extrem de cunoscută şi a strâns peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare după ce a dezvăluit prima sarcină.

La vârsta de 15 ani câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele de socializare, de 12 ori salariul mediu național în regiunea sa, Krasnoyarsk. Emilia are acum șapte luni și apare în mod regulat în postările fetei de pe reţelele de socializare.

„Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a spus adolescenta.

Pe instagram, minora a recunoscut fanilor săi că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara, dar a dezvăluit şi faptul că au întreţinut relaţii intime. Tot pe rețelele de socializare a publicat un bețișor care arată că este însărcinată, din nou.

„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează” a scris tânăra mamă, care are acum 15 ani.

Citește și: O fată de 14 ani a născut un băieţel! Ea locuiește într-un centru de plasament! Incredibil cine este tatăl copilului

Darya a avut mult de pierdut pentru că a păstrat prima sarcină și pentru că a devenit influenceri. La școală, profesorii nu au fost de acord cu noua sa carieră, ba chiar au refuzat să lase să revină la școală, din cazuă că rămăsese prea mult în urmă cu materia. Adolescenta a declarat că „i-au fost spulberate şansele” de a termina şcoala şi de a obţine la un moment dat un loc de muncă bine plătit.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top