Connect with us
O tânără a mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare de pui. Este incredibil felul în care arată

Externe

O tânără a mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare de pui. Este incredibil felul în care arată

Cu toții vrem să ne satisfacem uneori poftele interzise, deși nu alegem cele mai sănătoase alimente. Cine și-ar putea imagina, totuși, că o persoană poate avea un stil de viață nesănătos zilnic, fără a mai servi și preparate sănătoase, care să detoxifieze organismul. Iată că o tânără a mâncat doar cartofi prăjiți și aripioare de pui în ultimii ani. A refuzat mereu să încerce alt fel de mâncare, ajungând să consume mai bine de 87.000 de aripioare în ultimii 15 ani.

Cum arată după ce a mâncat doar cartofi prăjiți și pui

Rebecca Giddins, din oraşul Kettering, Northamptonshire, a mâncat în ultimii 15 ani doar mâncare nesănătoasă. Toată viața ei Rebecca a refuzat să folosească cuțitul și furculița, deși până la vârsta de 4 ani, părinții au reușit să-i mai dea și alte alimente precum iaurt, tort, însă acum s-a limitat doar la cartofi prăjiți și aripioare de pui.

Tânăra spune că a ajuns chiar să simtă frică în momentul în care vedea altă mâncare în fața ochilor. Ea nu a mai suportat niciun alt gust, motiv pentru care a consumat doar două alimente. Deși părinții încercau să-i dea și altceva de mâncare, ea devenea foarte anxioasă și refuza absolut orice. De fiecare dată când ducea la gură alt aliment, simțea că se sufocă. Această teamă i-a afectat și viața socială, pentru că niciodată nu putea ieși la masă cu prietenii, în oraș, pentru că risca să se facă de râs în fața lor.

Tânăra a apelat acum la ajutorul specialiștilor și se pare că lucrurile merg spre bine. După prima ședință de hipnoză, senzația de sufocare și de înec a încetat. Mama feteie susține că de mică a avut astfel de probleme, de când mergea la zilele de naștere ale prietenilor și mereu era nevoie de un meniu special pentru ea.

„Am fost sceptică în ceea ce privește hipnoza, dar până acum se pare că a ajutat. De când am mers la prima mea ședință, am reușit să încerc cel puțin două alimente noi în fiecare zi și scopul meu este să pot mânca o întreagă cină bazată pe friptură. Senzaţia de sufocare a încetat încă de la prima şedinţă, asta era şi motivul pentru care nu puteam să mănânc nimic în primul rând. M-a afectat toată viaţa. Nu am ieşit niciodată în oraş să mănânc alături de prietenii mei şi mulţi oameni nu înţeleg de ce nu puteam pur şi simplu să consum mâncare normală. Fizic nu puteam să duc la gură alt aliment, simţeam că mă înec, aşa că am rămas cu aripioarele şi cartofii prăjiţi care nu-mi dădeau starea asta. Părinții mei au încercat să mă hrănească cu alte alimente, dar mă supăram extrem de tare şi refuzam pur şi simplu.”, a povestit tânăra.

Deși tânăra consumă doar mâncare nesănătoasă, nu are multe kilograme în plus și arată ca un om normal. În plus, este gimnastă, face sport și are grijă de corpul său și este nerăbdătoare să ducă o viață normală.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top