Connect with us
Cum arată o nuntă online. Primul cuplu care s-a căsătorit pe Zoom

Externe

Cum arată o nuntă online. Primul cuplu care s-a căsătorit pe Zoom

Pandemia a afectat semnificativ omenirea și a schimbat cursul firesc al lucrurilor. De-a lungul acestei perioade grele, am fost nevoiți să ne supunem mai multor schimbări și să ne adaptăm noilor condiții de viață, deși unele au fost foarte dificile. Restricțiile de circulație au încurcat planurile multor persoane, fie că era vorba de călătorii, vacanțe sau evenimente importante. În această situație se regăsesc și doi proaspăt căsătoriți, care și-au oficializat relație pe platforma Zoom.

Cum arată o nuntă pe Zoom

Scott Marmon, de 32 de ani, din New York, și Augustina Montefiori, de 28 de ani, din Buenos Aires,  și-au oficializat relația pe Zoom. Din cauza pandemiei, nunta lor nu a mai putut avea loc în realitate și petrecerea mult visată a rămas doar un plan de viitor. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți nu au renunțat la ideea de a deveni soț și soție și au găsit o alternativă.

Prima căsătorie pe Zoom a avut loc între argentiniancă și american, după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie în luna ianuarie. Cei doi sunt împreună din 2017, când Augustina a venit la Denver pentru un schimb cultural și l-a cunoscut pe Scott. Nunta lor fusese programată și voiau să devină o familie, însă nu a mai putut avea loc din cauza pandemiei. În plus, cei doi îndrăgostiți nu s-au mai văzut de 10 luni, de când granițele au fost închise.

Din cauza faptului că nu erau rude, nu s-au putut întâlni. Statul din care provine femeia nu a înțeles că bărbatul voia să vină acolo pentru a se căsători, nu în calitate de turist. Scott își cumpărase biletele pentru 22 martie, însă granițele s-au închis pe 14.

Astfel, cei doi îndrăgostiți au decis să se căsătorească online. Bărbatul a primit aprobare din partea statului Utah să se căsătorească prin intermediul platformei Zoom. La ceremonie au mai participat familiile și un judecător al statului Utah. Ceremonia video cu invitați virtuali a fost realizată printr-un apel ce a ținut aproximativ 19 ore. Acum bărbatul poate solicita o viză pentru reuniune de familie, care costă în jur de 650 de euro, să poate călători în sfârșit în Argentina.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top