Connect with us
 O femeie a murit de coronavirus imediat după ce a născut. Nu a apucat să-și cunoască bebelușul

Externe

 O femeie a murit de coronavirus imediat după ce a născut. Nu a apucat să-și cunoască bebelușul

Pandemia de coronavirus continuă să lovească și să facă victime. În unele state din lume, situația este una critică și tot mai mulți oameni suferă și își pierd viețile din cauza nemilosului virus, în special cei din zonele în care măsurile nu se respectă și autoritățile nu se impun. Cu o astfel de situație se confruntă Statele Unite ale Americii, care au înregistrat în ultimele 24 de ore peste 60.000 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, potrivit celor mai recente date furnizate de universitatea Johns Hopkins și preluate de AFP. Tot aici a pierdut lupta cu boala și Aurora Chacon Esparaza, o tânără mămică din Minnesota care nu a apucat nici măcar să-și cunoască nou-născutul.

 O femeie a murit de coronavirus imediat după ce a născut. Nu a apucat să-și cunoască bebelușul

În SUA a avut loc o mare tragedie din cauza coronavirusului, care continuă să cruțe vieți. O tânără mămică, în vârstă de 35 de ani, contractase virusul în primele zile ale lunii iulie, chiar în timp ce era însărcinată. Ea început să aibă primele simptome de COVID-19: tuse și dificultăți în respirație. Însărcinată în 30 de săptămâni, femeia a ajuns la Spitalul North Memorial din Brookly pentru a se trata.

Starea ei de sănătate devenise una critică și începuse să se zbată între viață și moarte pe patul de spital. Prin urmare, medicii au transferat-o de urgență în secția de Terapie Intensivă pentru a putea fi intubată. Apoi, știind că există riscul ca bebelușul să nu primească suficient oxigen din cauza faptului că mama se simțea din ce în ce mai rău, aceștia au decis să o opereze.

Astfel, femeia a adus pe lume primul său copil, cu 10 săptămâni înainte de termen, o fetiță frumoasă și sănătoasă, pe nume Andrea, care nu-și va cunoaște niciodată mama. Din păcate, nu a mai apucat să o vadă și să o țină în brațe, pentru că și-a dat ultima suflare la scurt timp după naștere, duminica trecută. Anunțul trist a fost făcut chiar de soțul acesteia, printr-un mesaj pe o rețea de socializare.

 „Soţia mea, Aurora, se odihneşte în pace acum alături de Dumnezeu. A murit azi, în dimineaţa zilei de duminică, 19 iulie 2020. Am încredere că este alături de Dumnezeu şi că a mers către o viaţă mai bună. O să ne lipsească întotdeauna şi ne vom aminti mereu de puterea, iubirea şi bunătatea ei.”, a scris bărbatul.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top