Connect with us
Prințul Philip a făcut accident. În ce stare este soțul reginei Elisabeta

Externe

Prințul Philip a făcut accident. În ce stare este soțul reginei Elisabeta

Soţul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Prinţul Philip (97 de ani), a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de reşedinţa regală Sandringham (estul Angliei), fără a fi rănit, a anunţat joi seară Palatul Buckingham, potrivit Reuters.

”Ducele de Edinburgh a fost implicat într-un accident rutier cu un alt vehicul în această după-amiază. Ducele nu a fost rănit. Accidentul a avut loc în apropiere de reşedinţa Sandringham”, se menţionează în comunicatul Palatului Buckingham.

Poliţia locală s-a deplasat imediat la locul accidentului. Postul BBC a relatat că Prinţul Philip conducea un Range Rover şi că după o coliziune autovehiculul s-a răsturnat.

Ultimele informații despre Brexit

Ministrul de externe german Heiko Maas a declarat că este nevoie de o discuţie pentru redeschiderea proiectului de acord vizând ieşirea planificată a Marii Britanii din Uniunea Europeană, dar numai dacă toate ţările UE sprijină această acţiune, informează vineri Reuters.

„În cele din urmă, se va pune întrebarea dacă să redeschidem acordul ce necesită aprobarea tuturor celor 27 de state membre, ceea ce înseamnă că toată lumea trebuie să se alăture. Aceasta trebuie să se discute acum”, a declarat el postului public de televiziune ZDF.

Mai înainte, joi, Maas considerase că ar fi „greu de imaginat” că acordul asupra Brexit-ului, retragerea Marii Britanii din UE, va fi reconsiderat.

Miercuri, cancelarul Angela Merkel le-a declarat parlamentarilor că pentru ea, „este clar că nu pot exista niciun fel de renegocieri”, potrivit a doi participanţi al discuţii.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj CLAR pentru Guvern și pentru românii din Marea Britanie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top