Connect with us
Studentă găsită moartă într-un cămin studențesc. Era nepoata unui demnitar

Externe

Studentă găsită moartă într-un cămin studențesc. Era nepoata unui demnitar străin

O studentă din Africa a fost găsită moartă într-o cameră de cămin. Fata era studentă la Universitatea de Vest din Timișoara, iar moartea acesteia este una suspectă. Se pare că tânăra ar fi anunțat că se simte rău în cursul zile de duminică, iar luni, autoritățile ar fi intrat în camera de cămin cu forța, unde ar fi găsit-o pe tânără fără suflare. În urma unor cercetări, a fost descoperit faptul că fata de 24 de ani ar fi nepoata președintelui Ugandei, mama acesteia fiind cumnata demnitarului.

Studentă găsită moartă într-un cămin studențesc. Era nepoata unui demnitar

Tânăra a fost găsită moartă în camera de cămin în care locuia. Era studentă în Timișoara. În cursul zilei de duminică, aceasta a luat legătura cu un prieten, care a anunțat autoritățile. Fata i-ar fi spus că nu se simte bine. Acesta le-a comunicat și o adresă, însă nu a fost corectă. . Medicii de la Ambulanţă au făcut verificări şi au ajuns inclusiv la căminul unde se afla tânăra, însă uşa era încuiată. Ziua următoare, băiatul a sunat din nou și a spus că nu reușește să ia legătura cu fata. Acolo a ajuns din nou un echipaj de la Ambulanţă, dar şi un echipaj de la ISU care a spart uşa, reușind să intre în cameră. Acolo se afla tânăra din Uganda, decedată.

Mercy Kajuma Birungi era nepoata președintelui Ugandei, mama ei fiind sora soției acestuia. Potrivit informațiilor făcute publice de IPJ Timiș, tânăra de 24 de ani locuia în Căminul 15, din Complexul Studențesc, și era studentă în anul I la master, la Facultatea de Știinte Economice.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, a declarat că poliţiştii au întocmit dosar penal, sub acuzaţia de ucidere din culpă și au început o anchetă, pentru a stabili circumstanțele decesului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei. Medicii de acolo spun că a fost o moarte patologică şi că nu există urme de violenţă.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top