Connect with us
SUA: Atac armat în California. Mai multe victime au fost raportate

Externe

SUA: Atac armat în California – Cel puțin 12 morți

Un atac armat a avut loc în statul american California, într-un bar din Ventura County. Presa americană vorbește despre mai multe victime, printre care și un polițist.

Update: Autoritățile au anunțat că sunt 12 morți. Cel puțin alte 10 persoane au fost rănite. Agresorul a fost găsit mort în local.

În localul în care a fost semnalat atacul armat se ţinea o petrecere studenţească. Peste 200 de tineri dansau pe ritmuri country. Imediat ce s-a dat alarma, trupele speciale au fost mobilizate masiv la faţa locului.

Potrivit martorilor, la 23.30, ora locală, un bărbat cu barbă, ochelari şi pălărie a tras în paznicul de la intrare, a pătruns în local şi a făcut alte victime.

Update: Cel puţin unsprezece persoane au fost rănite într-un incident armat produs în cursul nopţii de miercuri spre joi într-un bar din sudul statului american California, au anunţat serviciile de pompieri şi poliţia, informează joi France Presse.

Incidentul a avut loc la „Borderline Bar and Grill” din localitatea Thousand Oaks, o suburbie rezidenţială a oraşului Los Angeles, unde avea loc o petrecere studenţească, au declarat sursele citate, fără a preciza circumstanţele.

„Pompierii au intervenit la locul unde a fost raportat un schimb de focuri” cu „câţiva răniţi”, a indicat serviciul de incendii al comitatului Ventura pe Twitter. Operaţiuni de „securizare” a locului sunt în desfăşurare

Poliţia locală a anunţat la rândul său cel puţin unsprezece răniţi.

Potrivit Los Angeles Times, care citează un responsabil al serviciilor de securitate, cel puţin treizeci de focuri au fost trase.

Un martor neidentificat citat de cotidian a declarat că un bărbat a intrat în bar în jurul orei 23.30 şi a început să tragă cu un „pistol negru”.

„A tras de multe ori, de cel puţin treizeci de ori, am auzit încă focuri de armă în timp ce toată lumea a părăsit barul”, a adăugat acest martor citat de LA Times.

Stire inițială

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și ambulanțe. Se crede că atacatorul ar fi folosit o armă semi-automată.

Poliția susține că aproximativ 30 de focuri de armă au fost trase.

Agresorul nu a fost prins de oamenii legi.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Citește și: Cum este afectată România de retragerea SUA din Tratatul INF

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top