Connect with us
Un bătrân de 77 de ani şi-a îmbătat nepoata, apoi a profitat de ea. Cazul i-a şocat pe poliţişti

Externe

Un bătrân de 77 de ani şi-a îmbătat nepoata, apoi a profitat de ea. Cazul i-a şocat pe poliţişti

Un bătrân în vârstă de 77 de ani și-a îmbătat nepoata, o tânără în vârstă de 20 de ani. Bărbatul nici măcar nu a ținut cont că în casă se află și soția lui și a profitat de tânăra aflată în imposibilitatea de a se apăra.

James Allen (77 de ani), un american din Ohio, a fost arestat marți după ce poliția a primit o înregistrare oribilă. În imagini se observă clar cum bătrânul o violează pe tânăra de 20 de ani, care se află într-o stare avansată de ebrietate. Aceasta încearcă să se opună și îi spune bătrânului, care îi este bunic, să înceteze.

Cu ultimele puteri, tânăra a luat telefonul și, fără ca bătrânul să observe, a filmat oribilul atac. Apoi, ea a trimis imaginile unei prietene, care a anunat imediat poliția.

Oamenii legii au ajuns la locuința acestuia și l-au arestat imediat. În momentul atacului, în locuința se afla și soția bărbatului, bunica maternă a tinerei.

Unul dintre politisii care anchetează cazul și care au văzut filmarea a declarat: „Este unul dintre cele mai tulburătoare lucruri pe care le-am văzut în 27 de ani de carieră!”, scrie The Blade.

Te+ar putea interesa şi: O măicuţă care l-a violat a rămas însărcinată cu el. Ce s-a întâmplat apoi

Un minor de la o casă de copii a trecut printr-o experiență traumatizantă. O măicuță care ar fi trebuit să aibă grijă de el l-a abuzat sexual în repetate rânduri, până când a rămas însărcinată.

S-a întâmplat în urmă cu câteva zeci de ani, în Anglia, dar povestea bărbatului pe nume Edward, care acum a ajuns la 76 de ani, este una desprinsă din filme.

La doar 10 ani, el a ajuns la orfelinatul din Lancashire, care era patronat de o mănăstire de maici. După doi ani, a fost violat de una dintre măicuțe, până când aceasta a rămas însărcinată cu el.

Cazul a ajuns la urechile înalților prelați ai Bisericii Catolice, apoi ea a fost trimisă în Irlanda, în dizgrație, unde a fost nevoită să își dea copilul spre adopție. Edward nu a mai știut nimic despre ea de la acel moment.

Deș anii au trecut, el nu a putut trece peste acel moment. Citeste AICI continuarea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top