Connect with us

Externe

Un nou ATAC zguduie lumea! Zeci de pietoni au fost spulberați

Poliția a anunțat arestarea unei a doua persoane, în legătură cu incidentul din Melbourne. Unul dintre răniți, un preșcolar, este în stare foarte gravă, cu multiple traumatisme craniene.

Poliția australiană a arestat un șofer, după ce acesta a intrat cu mașina în mulțime, în Melbourne.

Mai mulți pietoni au fost loviți, incidentul având loc pe o stradă aglomerată, în apropierea gării Flinders.

Zeci de pietoni au fost spulberați

Cel puțin 14 persoane au fost rănite. 12 dintre acestea au ajuns deja la spital, restul sunt stabilizate la locul incidentului.

Mașina care a intrat în mulțime era un SUV alb, iar martorii aproximează că, înainte de a se opri într-o stație de tramvai.

Poliția investighează dacă acest incident este unul terorist.

Citește și Principesa Margareta a avut o poveste de dragoste cu un OM politic

Despre cuplul Principesa Margareta- Principele Radu Duda s-a vorbit mult în spațiul public, dar puține persoane știu și despre relațiile din trecutul celei care acum este Custodele Coroanei Regale.

Aceasta a avut o poveste de dragoste ca în filme timp de 5 ani cu fostul premier britanic Gordon Brown, cei doi fiind colegi a Universitatea din Edinburgh.

Aceasta poveste s-a terminat odată cu finalizarea studiilor, iar unele surse spun că politicianul britanic nu și-a revenit niciodată după acest episod.

”A fost singura mare iubire din viaţa lui”, a declarat un prieten al fostului premier
Gurile rele spun că Margareta s-ar fi săturat să audă numai discuții despre politică și din acest motiv relația dintre cei doi a ajuns la un final.

Principesa Margareta s-a căsătorit cu Radu Duda, pe atunci un tânăr actor, în 1996. Gordon Brown s-a căsătorit la rândul său în 2000, iar între 2007 și 2010 avea să conducă guvernul britanic.

Citeşte şi Probleme la parastasul Stelei Popescu. Decizia radicală luată de familie

Stela Popescu a decedat, în mod cu totul surprinzător, la finele lui noiembrie, lăsând în urmă foarte multă tristețe! Întreagă lume a plâns-o atunci pe marea artista.

Primul soț și nepoata ei au fost primii care au organizat funeraliile vedetei în cele mai mici amănunte!

La fel se va întâmplă, susțîn apropiații Stelei Popescu, și cu pomană de 40 de zile! În mod normal, ea ar fi trebuit să fie făcută la sfârșitul acestui an, dar, din păcate, va fi amânată până în ianuarie, dar nu din vină familiei.

“În jurul datei de 31 decembrie, urmă să aibă loc pomană actriței, dar ea se va decala pentru anul viitor! Motivul este legat de faptul că în perioada dintre Crăciun și Sf. Ion nu se organizează niciun parastas, astfel că nici cel al Stelei.

În aceste condiții, Dan Puican a anunțat că el va face o masă mare și va merge la cimitir cu pachete în jurul datei de 15 ianuarie”, au dezvăluit persoane de la Teatrul Contantin Tănase.

Citește și Probleme la parastasul Stelei Popescu. Decizia radicală luată de familie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top