Connect with us
Urs filmat când se relaxa într-o piscină pentru copii

Externe

Urs filmat relaxându-se într-o piscină pentru copii

Un urs de mari dimensiuni a fost surprins și filmat, într-o ipostază neobișnuită, de către o femeie din Virginia. Animalul, care provenea dintr-o rezervație naturală, a descoperit o piscină într-o curte, și și-a făcut de cap.

Urs filmat când se relaxa într-o piscină pentru copii

Ursul a zărit o piscină într-o curte și a intrat să se relaxeze. Deși era o piscină de mici dimensiuni, potrivită pentru copii, ursul și-a făcut loc și s-a bucurat de ocazie. Cineva din familie l-a văzut și s-a retras ca să îl filmeze fără să-l sperie.

Regina Keller – cea care l-a filmat, locuiește în apropierea unei rezervații naturale, așa că este obișnuită ca animalele sălbatice să poposească în curtea sa.

Ea a declarat pentru CNN, că uda florile, moment în care a văzut ursul intrând în curtea din spate.

„Este cel mai mare exemplar văzut anul acesta. S-a plimbat prin curte, apoi s-a îndreptat direct spre piscină. Părea atât de încântat”, a spus femeia.

Femeia s-a retras pe un scaun aflat lângă ușa casei sale pentru a-l urmări. Ursul a dormit o oră întreagă, fără să fie deranjat. Se mai mișca din când în când, încercând să se facă mai confortabil în piscina un pic prea mică pentru dimensiunile lui.

Într-un final a fost trezit de zgomotul făcut de nepoții femeii care se întorceau de la plimbare. Imediat, s-a ridicat și s-a făcut nevăzut.

Baribalul sau ursul negru american este unul din cele mai mari mamifere. Este considerat, de asemenea, cel mai răspândit urs, cifre estimative indicând peste 700.000 exemplare în toată America de Nord. Durata de viață este de 35-40 ani.

Ursul american este un mamifer mare, cu o greutate de până 180 kg și o înălțime de aproximativ 1,2 m și o lungime de 2 m. Urșii americani sunt omnivori. Ar mânca aproape orice, însă mâncarea lor preferată este mierea.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top