Connect with us
VIDEO. Explozie în Londra. Peste 30 de persoane au fost rănite

Externe

VIDEO. Explozie în Londra. Peste 30 de persoane au fost rănite

Explozie în Londra! Peste 30 de oameni au fost răniți. Incidentul a avut loc în nordul Londrei, în cartierul Stamford Hill. Explozia s-a produs în timpul unei sărbători evereiești.

Peste 30 de persoane rănite după ce s-a produs o explozie în Londra

Aproape 30 de oameni au primit îngrijiri medicale pentru diferite răni, iar 10 persoane au fost transportate la spital.

Conform primelor informații, explozia s-a produs din cauza combustibilului, scrie Reuters. La fața locului a ajuns serviciul de ambulanță din Londra, precum și serviciul evreiesc de ambulanță Hatzola. Medicii au tratat rănile victimelor.

Nu s-a confirmat încă severitatea rănilor victimelor. Martorii au filmat explozia. Astfel se poate observa focul din mijloc. După aceea a urmat o explozie ce a curpins mulțimea. Oamenii se aflau la câțiva metri de flăcări.

În cadrul întâlinirii, liderul grupării evreiești a ținut un discurs legat de pericolul telefoanelor mobile. De asemenea, a declarat că va arde un telefon. Și asta pentru a demonstra cele spuse.

CITEȘTE ȘI: Explozie puternică în port! Doi muncitori și-au pierdut viața
CITEȘTE ȘI: Pericol de EXPLOZIE – O cisternă GPL încărcată cu 35.000 de litri s-a răsturnat în Ploiești

Explozii și incendii produse în centre comerciale, depozite și alte clădiri (cronologie 2017 – 2018)

Pompierii au intervenit, în noaptea de 29 spre 30 aprilie 2018, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în curtea unei companii specializate în fabricarea maselor plastice din apropierea municipiului Hunedoara, un muncitor fiind transportat la spital cu arsuri, au informat reprezentanţii ISU Hunedoara.

La faţa locului s-au deplasat 30 de pompieri cu şase autospeciale cu capacitate mărită, două echipaje ale SVSU, două autospeciale de primă intervenţie şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au reuşit controlarea arderii şi limitarea propagării focului la halele de producţie în câteva zeci de minute.

O serie de incendii s-au produs în centre comerciale, depozite şi alte clădiri numai în ultimii doi ani.

Două exemplu în acest sens pot fi 15 februarie 2018 – O explozie urmată de un incendiu s-a produs la un magazin de alimentaţie publică aflat la parterul unui bloc de pe bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală. Cel puţin 16 maşini au fost avariate, a anunţat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov. Nu au fost persoane rănite. Suprafaţa afectată a fost de 100 mp, iar bunurile au fost distruse în totalitate.

9 ianuarie 2018 – Un incendiu a izbucnit în incinta unei fabrici de prelucrare a cărnii din oraşul Topoloveni, flăcările cuprinzând două hale de producţie, pe o suprafaţă totală de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Incendiul a izbucnit la un aparat de prăjit în care se afla o cantitate mare de ulei, apoi s-a extins la acoperişul unei hale. Un pompier a fost rănit, în timpul intervenţiei.

Sursă foto: Agerpres

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top