Connect with us
O alertă cu bombă a fost anunțată la Bruxelles, capitala Belgiei. Gara de Nord din oraș a fost evacuată, iar transportul este paralizat.

Externe

Alertă cu BOMBĂ la Bruxelles: Gara a fost evacuată

Gara din capitala belgiană Bruxelles a fost evacuată ca urmare a unei alerte cu bombă. Circulația trenurilor a fost oprită, iar transportul este paralizat.

O persoană a inițiat un apel anonim la serviciile de urgență anunțând că o bombă se află în Gara de Nord din Bruxelles. Autoritățile s-au deplasat la fața locului pentru a face verificări.

Poliţia belgiană a primit în jurul orei locale 13.20 (14.20 ora României) un apel prin care era anunţată că în Gara de Nord se află o bombă. Clădirea a fost evacuată, iar garniturile de tren nu au mai oprit în staţie, a anunţat compania care gestionează căile ferate belgiene, Infrabel.

Ulterior, compania a decis să oprească în totalitate circulaţia trenurilor în zonă. De asemenea, mai multe tramvaie au fost blocate.

La scurt timp după aceea, forţele de ordine au evacuat şi clădirea Portalis, unde se află Parchetul din Bruxelles, precum şi Gare de Midi. Potrivit agenţiei Belga, numeroşi poliţişti şi militari au fost desfăşuraţi în oraş.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top