Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Balanțele care nu mai sunt preocupate de ceea spun sau gândesc cei din jur despre ele nu au decât de câștigat.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Balanță anunță o perioadă solicitantă, în care nativii trebuie să muncească mult, să se promoveze și să învețe să își pună propriile interese pe primul plan.

Săptămâna este foarte importantă pentru cariera Balanțelor pentru că, până în 9 decembrie, Marte se va mai afla în zodia lor. Marte le dă nativilor energie, spirit de acțiune, curajul de a-si asuma riscuri și de a ieși „din zona de confort” pentru a obține succesul dorit.

Mai mult, Marte le ajută pe Balanțe să se gândească mai mult la propria persoană și să nu mai fie preocupate de ceea ce ar putea spune alții despre ele.

Așa se va întâmpla chiar din primele zile ale săptămânii, când Balanțele vor putea câștiga orice competiție și vor putea promova orice examen sau test.

Ziua de miercuri, 6 decembrie, le poate aduce Balanțelor o propunere-surpriză în plan profesional, iar cea de joi, relații excelente cu prietenii. Mai mult, unele Balanțe vor afla, cu surprindere, că un prieten le iubește în tăcere.

Vineri, 8 decembrie, Balanțele vor străluci în societate, își vor face noi prieteni pe net sau vor avea succes cu proiecte sau afaceri online.

În ziua de sâmbătă, 9 decembrie, planeta Marte va ajunge în zodia Scorpion și în casa Banilor din astrograma Balanțelor, unde va rămâne până în ianuarie.

Pentru Balanțe, prezența lui Marte alături de Jupiter (aflat în Scorpion din 10 octombrie) va spori șansele de succes, dar mai ales motivația nativilor de a câștiga mai mulți bani.

Acum Balanțele pot lucra la noi proiecte sau pot reface și relansa proiecte mai vechi, dar, până în 23 decembrie, trebuie să aibă multă răbdare și să își calculeze, cu atenție, fiecare pas.

Din 23 decembrie, Mercur, planeta Afacerilor, va reveni la mersul direct în casa Comunicării, afacerilor și călătoriilor din astrograma Balanțelor, iar asta le va aduce noroc.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top