Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 decembrie 2017 Oana Hanganu – Berbec

Berbecii reușesc, cu greu, să păstreze echilibrul între carieră și familie. Din 9 decembrie, câștigă mai mulți bani.

Horoscopul săptămânii 4-10 decembrie pentru zodia Berbec anunță posibile tensiuni în cuplu și probleme de comunicare la serviciu, dar și oportunități financiare, în special după data de 9 decembrie.

În 9 decembrie, planeta care îi patronează pe Berbeci, Marte, va intra în zodia Scorpion și îi va ajuta pe nativi să fructifice oportunitățile aduse de Marele Benefic Jupiter (aflat, în aceeași zodie).

Acum ei pot obține credite, burse ori sponsorizări sau îl pot motiva pe partenerul de viață să facă schimbări necesare pentru a-și mări veniturile.

Iar în plan amoros, Marte le va accentua farmecul personal și încrederea în sine și îi va încuraja să facă primul pas în relațiile cu persoanele care îi stârnesc interesul.

Dar, până în 9 decembrie, Marte se va afla în Balanță și va provoca tensiuni în cuplu, din cauza orgoliului sau a impulsivității nativilor. Iar după data de 3 decembrie, se vor face simțite și efectele lui Mercur retrograd.

Chiar luni, 4 decembrie, Berbecii pot provoca o ceartă de la o glumă nepotrivită sau de la o remarcă greșit interpretată.
Marți, 5 decembrie, Berbecii vor reuși cu greu să păstreze echilibrul între carieră și viața personală, iar miercuri, s-ar putea trezi cu reproșuri din partea familieiì, legate de prea puținul timp petrecut împreună.

Joi, 7 decembrie, va fi o zi perfectă pentru flirt și cuceriri sentimentale; iar vineri, pentru tandrețe și afecțiune în cuplu.

În weekend, planeta Marte va intra în zodia Scorpion și, până în în ianuarie, le va aduce Berbecilor oportunități, dar și provocări.

Horoscop Oana Hanganu – Alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPION SĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top