Connect with us
Marcel Vela aprobă salarii mărite pentru zeci de mii de polițiști: „Această OUG face un act de dreptate”

Justitie

Ordonanța Militară 12- Suceava și zona limitrofă ies din carantină

Marcel Vela a anunțat în această seară, 13 mai, ce presupune Ordonanța Militară 12. Astfel, se ridică măsura de carantinare în Suceava și cele 8 comune din zona limitrofă:  Adâncata, Salcia, Ipotești, Bosanci, Moara, Scheia, Pătrăuți și Mitrocu Dragomirnei. De asemenea, Vela a avut un mesaj important atât pentru locuitorii și  cadrele medicale din județul Suceava, cât și pentru toți locuitorii României care au dat dovadă de responsabilitate în această situație dificilă.

Ordonanța Militară 12- Suceava și zona limitrofă ies din carantină

Vela a anunțat ce prevede Ordonanța Militară 12 și a ținut să mulțumească locuitorilor Sucevei pentru faptul că au înțeles care este misiunea lor și  „pentru dăruirea lor din această perioadă, când au avut grijă de sănătatea celor dragi și i-au protejat pe cei din toată țara.” De asemenea, el i-a numit eroi.

El le-a transmis românilor că toate deciziile de până acum au fost luate cu scopul de a învinge inamicul nevăzut cu care omenirea se confruntă în prezent. De altfel, România a văzut, în urma acestei experiențe, că este un popor unit și responsabil și a respectat măsurile impuse de autorități, de la distanțarea socială, până la spălatul pe mâini timpde 20 de secunde. Discursul ministrului a fost încheiat cu un mesaj scurt, dar puternic: „Dumnezeu să binecuvânteze România!”

„Ordonanțele militare, toate mesajele care au venit către dumneavoastră nu au făcut altceva decât să consolideze acest zid împotriva unui inamic invizibil și extrem de agresiv. Ne-a făcut să realizam că suntem mai puternici doar impreună. Nu poate exista o națiune puternică fără unitate. În această perioadă grea, am arătat mai mult ca niciodată că suntem uniți. Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor apropiați în fiecare clipă. Știm exact ce avem de făcut acum: să respectam toate indicațiile, incepând cu distanțarea socială, până la spălatul pe mâini.”, a declarat Marcel Vela.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Justitie

To Top