Connect with us
Accident ciudat: o femeie a murit după ce a intrat cu bicicleta în ușa unui garaj

Locale

Accident ciudat: o femeie a murit după ce a intrat cu bicicleta în ușa unui garaj

O femeie ân vârstă de 42 de ani a suferit un accident mortal cu bicicleta, pe strada Fântânele din municipiul Mediaș. Ea a intrat în ușa unui garaj în timp ce pedala, iar lovitura i-a fost fatală. Deși medicii au intervenit la fața locului și au aplicat manevrele necesare, femeia nu a mai putut fi salvată.

Bicicleta ar fi rămas fără frâne

O femeie din județul Sibiu a murit în timp ce se plimba cu bicicleta. Conform primelor informații transmise de presa locală, aceasta  a coborât cu bicicleta dinspre Barajul Ighiș spre strada Fântânele și cel mai probabil, a rămas fără frâne, nu a mai putut opri și s-a izbit violent de ușa garajului, ceea ce i-a adus moartea.

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD și unul de la Ambulanță, însă femeia a fost găsită în stare de inconștiență după ce s-a lovit de ușa de la garaj. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă fără efect, deoarece leziunile de la cap i-au fost fatale, fiind declarat decesul. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate ce a dus la provocarea acestui accident mortal.

“SAJ Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B în Mediaș pe strada Fântânele unde o femeie în vârstă de 42 ani ,mergând pe bicicletă, s-a izbit de un garaj metalic. Echipajele au inițiat manevre de resuscitare dar din păcate femeia prezenta leziuni incompatibile cu viața ,prezentând un traumatism cranian grav cu decerebrare. Din păcate a fost declarat decesul,“ a mai adăugat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU.

Recent, un milionar din Suceava, pasionat al curselor de mountain bike, a murit tot din cauza unui accident cu bicicleta. Acesta se afla pe un deal din Volovăț alături de mai mulți prieteni cu care împărțea pasiunea pentru cursele pe două roți. Din cauza terenului, el a căzut de pe bicicletă în timp ce cobora o pantă. În urma şocului, bărbatul de 59 de ani a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava. Deși medicii au depus toate eforturile necesare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top