Connect with us
"Dorel" lovește iar! Marcaj rutier trasat peste o pisică moartă

Locale

„Dorel” lovește iar! Marcaj rutier trasat peste o pisică moartă

Cu toții ne-am obișnuit deja cu poveștile din jurul muncitorului român denumit generic „Dorel”. S-a tot scris despre pățaniile și isprăvile lui de la munci din toată țara. De data aceasta, „Dorel” a lovit într-o comună din județul Dolj.

„Dorel” a trasat marcajul peste pisica moartă

„Dorel” și marcajele. Muncitorii care s-au ocupat de trasarea marcajelor rutiere au trecut cu vopseaua peste cadavrul unei pisici. S-a întâmplat pe șoseaua care duce în satul Belcinu din județul Dolj.

Marcajul rutier a fost trasat pe mijlocul carosabilului, fix peste pisica moartă. Evident, nu s-a gândit nimeni să curețe strada înainte de a face marcajele.

După ce imaginile au ajuns pe internet, dar și la știri, pisica moartă a fost ridicată din stradă, iar primarul spune că marcajul va fi refăcut.

„Acum trebuie remediată problema. Trebuie remediata treaba, s-a luat pisica de acolo, trebuie să vină să refacă marcaje. Mai mult de atât ce vă pot spune?” a declarat pentru Digi24, Marin Catalina, primarul din comuna Calopăr.

Totodată, managerul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova spune că era de datoria muncitorului să vadă că strada nu este curată și să ridice cadavrul pisicii de pe șosea înainte de a trasa marcajul. El a declarat că marcajele vor fi refăcute.

„Bineînțeles! Era datoria lui să vadă că pisica e acolo sau să vadă dacă e curățenie. Normal că trebuie remediat marcajul”, a declarat Alin Golumbeanu, director DRDP Craiova.

În cele din urmă, cadavrul a fost ridicat din mijlocul străzii, însă urma a rămas acolo. Conturul pisicii poate fi observat cu ușurință de către toți participanții la trafic. Oamenii trec și se minunează de noua ispravă a lui „Dorel”.

Un alt exemplu vine de la Bârlad unde celebrul „Dorel” a răsturnat, în mijlocul drumului, o încărcătură pregătită pentru asfaltare, spre disperarea colegilor care au fost nevoiți să curețe urgent strada pentru a nu opri traficul.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top