Connect with us
Poza care a făcut înconjurul lumii: o pisică și-a dus copilul bolnav la spital, medicii au plâns când au văzut

Social

Poza care a făcut înconjurul lumii: o pisică și-a dus copilul bolnav la spital, medicii au plâns când au văzut

În Turcia o pisică și-a dus „copilul” bolnav la spital, iar poza a făcut înconjurul lumii. Povestea postată pe Twitter a devenit virală și a emoționat oameni din întreaga lume. Află povestea din rândurile de mai jos.

Poza care a făcut înconjurul lumii: o pisică și-a dus copilul bolnav la spital, medicii au plâns când au văzut

În Istanbul, o pisică a străzii s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a „copilului” ei. Pisoiul era bolnav și pisica nu a mai știut ce să îi facă. Se pare că la fel ca oamenii, pisicile mame știu când o boală trece peste superputerile lor. Atunci apelează la forțe superioare cum ar fi medicii.

Dacă nu mai știa ce să îi facă, pisica l-a luat în gură și l-a cărat până la cel mai apropiat spital. Nu numai că a dat dovadă de ingeniozitate uimitoare, dar și de inteligența de a-l duce la locul potrivit pentru a primi ajutor.

Utilizatoarea Twitter Merve Ozcan a pozat pisica și pe pisoiul ei, apoi a postat povestea pisicii pe rețeaua de socializare unde oamenii au fost impresionați. Aceasta a declarat că nu a mai văzut așa ceva în viața ei. Acest gest ne demonstrează încă o dată că animalele sunt mai deștepte și mai bune decât credeam.

Imaginile postate pe Twitter au adunat mai mult de 87.000 de like-uri de la utilizatorii din întreaga lume. Pisoiul a fost îngrijit de medici, iar mama lui a primit lapte de la asistente deoarece mieuna foarte tare și era vizibil slăbită.

Pisica a așteptat cu răbdare ca medicii să îl ajute pe „copilul” ei, exact ca un adult îngrijorat care îngroașă rândurile celor din camera de așteptare. Pisoiul a primit câteva îngrijiri minime, apoi medicii au chemat un veterinar deoarece spitalul nu era specializat pe tratarea animalelor.

Imaginile postate de femeia din Turcia a strând mai mult de 87.000 de like-uri pe Twitter și este o poveste emoționantă pentru zilele în care trăim. Este o lecție de viață pe care ar trebui să o apreciem mai ales pentru că vine din lumea necuvântătoarelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top