Connect with us
Este alertă în Capitală după ce o femeie a fost răpită de pe stradă

Locale

UPDATE Alertă în Capitală după ce o femeie a fost răpită de pe stradă

UPDATE 18.07. Polițiștii au reușit să dea de urma autoturismului, iar persoanele în cauză au fost identificate. Ele au fost conduse la audieri. Cercetările continuă în vederea stabilirii situației de fapt.

Alertă maximă în Capitală unde o femeie a fost răpită de pe stradă, în plină zi. Alarma s-a dat în urma unui apel la 112, în această după-amiază. Femeia ar fi fost răpită de o o stradă din sectorul 4 al Capitalei. Polițiștii au început căutările.

Femeie răpită de pe o stradă din Capitală

O femeie ar fi fost răpită miercuri după-amiază, de pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei. Aceasta pur și simplu ar fi fost băgată cu forța într-o mașină, care s-a făcut nevăzută.

Cineva a sunat la 112 și a anunțat incidentul. Polițiștii au deschis o anchetă și încearcă să dea de urma răpitorilor. Oamenii legii fac verificări pentru depistarea mașinii și identificarea persoanelor implicate.

„Prin apel la 112 o persoană a sesizat că a observat cum o femeie ar fi fost introdusă, cu forța, într-un autoturism. Pe baza informațiilor oferite de martor, Secția 24 Poliție a demarat verificări în vederea depistării autoturismului și identificării persoanelor, cât și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Autoturismul a fost depistat, iar persoanele în cauză au fost identificate. Ele au fost conduse de polițiști la audieri. Pe baza informațiilor oferite de martor, Secția 24 Poliție a demarat verificări în vederea depistării autoturismului și identificării persoanelor.

Potrivit unui comunicat al Poliției, în urma activităților desfășurate, autoturismul a fost depistat, persoanele fiind identificate și conduse la audieri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top