Connect with us
Filtre în București după uciderea lui Emi Pian. Ce au găsit polițiștii în mai multe mașini

Locale

Filtre în București după uciderea lui Emi Pian. Ce au găsit polițiștii în mai multe mașini

După conflictul în urma căruia interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis, au fost organizate acțiuni de menținere a ordinii publice. Astfel, polițiști de la ordine publică, luptători de la trupele speciale și jandarmi au împânzit tot Bucureștiul, mai ales că, în cursul zilei de ieri, interlopii amenințau pe internet cu un adevărat război între clanuri.

Filtre în București după uciderea lui Emi Pian. Ce au găsit polițiștii în mai multe mașini

Aproximativ 100 de lucrători, polițiști de ordine și siguranță publică, rutieră, luptători ai Poliției Române și jandarmi, sunt angrenați în aceste filtre care au ca scop menținerea ordinii și liniștii publice. Se pare că, noaptea trecută, oamenii legii au oprit toate mașinile suspecte pentru verificare. Acțiunea a fost una de amploare și a avut loc în tot Bucureștiul, nu decât în Sectoarele 2 și 5 din Capitală, zone în care șeful Poliției Române anunțase că a mobilizat trupe de mascați.

Astfel, potrivit datelor oficiale,  polițiștii au confiscat un pistol cu bile, o bâtă de baseball și un briceag,  bâte și arme albe, pumnale și săbii.Cinci persoane în autoturismele cărora au fost găsite armele enumerate au fost conduse la o unitate de poliție pentru continuarea cercetărilor. În cauză, au fost întocmite cinci dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 372 Cod Penal.

Poliția București a transmis că acțiunile și activitățile de tulburare a ordinii publice nu vor fi trecute cu vederea, astfel că situația este sub control și niciun cetățean nu ar trebui să se simtă în pericol. Mesajele oficiale de liniștire au fost transmise după ce apropiați ai clanurilor au început să prevestească, pe rețelele de socializare, un război între interlopi, o răzbunare pentru evenimentul nefericit petrecut cu o noapte înainte.

„Împreună, asigurăm cetățenii din București că cetățenii că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol. Suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră.”, a declarat Bogdan Berechet, șeful poliției Capitalei.

Cine a fost Emi Pian

Un cunoscut interlop, Emi Pian, a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict izbucnit în timpul unei partide de jocuri de noroc. Pe numele lui adevărat, Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu. Se pare că răfuiala, la care au participat în jur de 20 de persoane, a pornit din cauza unei reglări de conturi, în jurul orei 03:00 noaptea, când au fost sesizate și autoritățile. Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Locale

To Top