Connect with us
Cum arată cel care l-a ucis pe Emi Pian. Ciprian Napy este un interlop la fel de cunoscut

Locale

Cum arată cel care l-a ucis pe Emi Pian. Ciprian Napy este un interlop la fel de cunoscut

Toată lumea interlopă din Capitală a fost zguduită aseară de vestea trecerii în neființă a lui Emi Pian, unul dintre cei mai temuți membri ai clanului Duduienilor. Acesta a fost înjunghiat de mai multe ori de un membru al unui clan rival, pe nume Cirpian Napy. Din păcate Pian a decedat la spital, fără să mai existe vreo șansă pentru el.

Cum arată cel care l-a ucis pe Emi Pian. Ciprian Napy este un interlop la fel de cunoscut

Potrivit fanatik.ro Ciprian Napy face parte din clanul Rinu, un clan interlop care ocupă sectorul 2 al Capitalei, mai exact, zona podului Colentina. Ciprian este fiul lui Napy, unul dintre liderii clanului Rinu. Între aceste două clanuri nu ar fi existat probleme mari, ci chiar s-ar fi făcut afaceri de-a lungul timpului. Se pare totuși că în ultima perioadă lucrurile nu stăteau pe roze.

Ciprian Napy. sursa foto: youtube.com

Ciprian Napy. sursa foto: youtube.com

Totul a început după un joc de barbut, chiar în noaptea de luni spre marți. Cu puțin timp înainte de odioasa crimă, Ciprian Napy a postat pe rețelele de socializare imagini în care se poate vedea călare, la munte. După ce a fost lăudat de toți prietenii de pe internet, Napy s-a întors în Capitală și a ajuns chiar la masă cu Emi Pian, cei doi bucurându-se de un joc de barbut în miezul nopții.

Situația a luat în mod dubios o cu totul altă întorsătură la scurt timp și între cele două clanuri rivale s-a iscat un scandal monstru. Napy l-a înjunghiat în repetate rânduri pe Emi Pian. Victima a fost transportată la spitalul Universitar, însă a decedat la scurt timp. Atât Ciprian, cât și alți suspecți, membri al Clanului Rinu, au fost duși la audieri la secția Omoruri de la Poliția Capitalei.

Astăzi în presă s-a vehiculat faptul că la auzul tragicei vești tatăl lui Emi Pian, încarcerat la penitenciarul Rahova, a făcut infarct și a murit pe loc. Autoritățile au dezmințit însă acest zvon.

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, transmite penitenciarul.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top