Connect with us
Incendiu de proporții în Moeciu de Sus. Ard mai multe pensiuni

Locale

Incendiu de proporții în Moeciu de Sus. Ard mai multe pensiuni

Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă în Moeciu de Sus. Mai multe pensiuni în care se aflau cazați turiși au fost evacuate. Focul a pornit dintr-o clădire și s-a extins rapid și la cele de lângă.

Pompierii se luptă să stingă flăcările

Potrivit informațiilor oferite de ISU Brașoc, pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge incendiul care a pornit de la acoperișul unei case.

Din fericire nu sunt victime. O singură persoană a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor.

”Intervenim la un incendiu ce se manifestă la acoperișul unei locuințe în Moieciu de Sus. Acționăm cu 5 autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, o autoscara mecanică. De asemenea acționează echipaje de la SVSU Bran, Râșnov și Cristian. Din primele informații în locația de la care a pornit incendiu erau persoane cazate, acestea s-au autoevacuat, o singura persoana a suferit un atac de panica și a primit îngrijiri medicale. Incendiul s-a extins la alte 2 locuințe aflate în vecinătate”, transmite ISU Brașov.

Știre în curs de actualizare

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top