Connect with us
La doar 10 ani, trăiește și se întreține singur, după ce și-a pierdut familia

Social

La doar 10 ani, trăiește și se întreține singur, după ce și-a pierdut familia

Copiii ne oferă cele mai bune lecții de viață și ne arată câtă putere poate avea o persoană de doar câțiva ani. De cele mai multe ori, ei demonstrează că vârsta este doar un număr și tot ce contează ca să reușești sunt încrederea în forțele proprii și ambiția că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Asta demosntrează zi de zi un băiețel de doar 10 ani din Vietnam, care locuiește și face tot ce poate pentru a se îngriji singur, după ce și-a pierdut întreaga familie și viața la pus la o grea încercare.

La doar 10 ani, trăiește și se întreține singur, după ce și-a pierdut familia

În timp ce alții au parte de o copilărie fericită, se joacă și nu au griji, Khuyen duce în spate o povară grea. Soarta a fost dură cu el și l-a supus de mic testului de a se descurca singur. Și-a pierdut mama la o vârstă fragedă, iar, ulterior, tatăl a plecat să muncească în construcții, dar a murit în urma unui accident de muncă. De atunci, el a rămas cu bunica sa, care l-a părăsit, căsătorindu-se.

Până atunci, era îngrijit de cei doi și primea bani de la tatăl său. Însă, lucrurile au degenerat, iar tot ce are acum este o mică grădină, în care cultivă cele necesare să-i asigure o existență modestă. Când s-a văzut nevoit să se descurce singur, nu a renunțaț nicio clipă și a refuzat să părăsească locuința în care a crescut și, implicit, să fie adoptat. Viața la maturizat și simte că este destul de pregătit pentru a-și purta singur de grijă.

Există și oameni care au încercat să-l ajute, inclusiv profesoara sa, care i-a făcut cunoscută povestea. A primit numeroase cereri de adopție din partea celor care au văzut în el un erou care merită șansa la o viață mai bună, dar s-a ambiționat să locuiască în continuare singur. Deși îi este greu, Khuyen nu a renunțat la școală și nu lipsește nicio zi. Merge în fiecare zi cu bicicleta, după care vine acasă și se apucă de treabă. Iar toate zilele lui sunt la fel de grele și pline de treburi casnice de adulți.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top