Connect with us
Ultimul mesaj trimis de o mamă bolnavă de COVID-19 fiului ei

Social

Ultimul mesaj trimis de o mamă bolnavă de COVID-19 fiului ei

Fiul unei femei în vârstă de 75 de ani din Bergamo a dezvăluit că mama sa l-a anunțat că este pe moarte printr-un mesaj pe Whatsapp. Bărbatul a povestit cât de durorase au fost ultimele clipe ale femeii pentru o publicație italiană, notează Mediafax.

Ultimul mesaj trimis de o mamă bolnavă de COVID-19 fiului ei

“Mama mea, Annalisa, avea 75 de ani, dar în afara de unele probleme de cataracta, starea ei de sănătate era bună”, a povestit Nicola într-un interviu, citat de Notizie.it.

„În jurul datei de 4 martie a început să aibă febră și dureri musculare foarte severe. Am făcut totul, am sunat la 112, am vorbit cu medicul de familie, dar toată lumea a spus să stea acasă, este o gripă normală, iar doctorul i-a prescris un antibiotic. Pe 9 martie tatăl meu a dus-o la spital, în Ponte San Pietro. Au pus-o pe o targă în camera de gardă și a durat o zi până a fost văzuta de un medic. Totul era un haos general.

Au testat-o după o zi, iar rezultatele au venit după trei zile. Când rezultatele s-au dovedit a fi pozitive, au început să îi administreze medicamente împotriva COVID-19. Părea să fie sub control. Nu avea decât tuburile în nas. Am vorbit cu ea prin apeluri video și ne spune ca se simte bine. Apoi, dintr-o data, pe 18 martie, a început să se simtă rău. Respira greu și i-au pus mască de oxigen și ventilator pentru a o ajuta”, a adăugat bărbatul.

Mesajul femeii. sursa foto:notizie.it

Mesajul femeii. sursa foto:notizie.it

Starea femeii s-a deteriorat treptat și într-un final femeia s-a stins din viață, fără să își mai vadă famila. Fiul ei spune că cel mai dureros lucru a fost când a primit un mesaj pe Whatsapp de la mama sa.

„Cel mai tragic a fost când ne-a spus că moare într-un mesaj pe WhatsApp. Ne-a spus ca ii dau morfină și că moare”, a povestit bărbatul.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Social

To Top