Connect with us
Nadia Ciurlin a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Acuze la adresa DSP

TV

Nadia Ciurlin a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Acuze la adresa DSP

Nadia Ciurlin de la B1 TV a fost confirmată pozitiv cu noul virus. Realizatoarea TV de la postul de televiziune B1 a spus că testul i-a ieșit pozitiv pe 30 octombrie, dar autoritățile, în speță DSP-ul au sunat-o abia pe 3 noiembrie, să-i spună să stea în carantină.

Nadia Ciurlin, supărată pe DSP

Realizatoare TV, Nadia Ciurlin a declarat că a primit rezultatul testului pe 30 octombrie și a intrat automat în izolare. Conform cu spusele ei, cei de la Direcția de Sănătate Publică au sunat-o abia ieri, 3 noiembrie, la 5 zile distanță, și i-au spus să stea în carantină. Ea s-a întrebat cum ar fi fost dacă nu era responsabilă și nu se autoizola din proprie inițiativă.

Jurnalista a scris pe Facebook despre infectarea cu virusul și despre toată această întâmplare.

Nadia Ciurlin i-a îndemnat pe toți românii să se ferească de noul coronavirus pentru că e cât se poate de real și de devastator.

“Am fost diagnosticată și eu cu COVID-19. Conform buletinului de analize, testul meu e pozitiv de pe 30 octombrie, dar DSP Ilfov m-a sunat abia azi, 3 noiembrie, să mă bage în carantină. 5 zile le-a luat să dea un telefon prin care să comunice un rezultat pozitiv. În timpul ăsta eu puteam îmbolnăvi zeci de oameni, dacă nu mă autoizolam din proprie inițiativă. Acum aștept să mă verifice cu poliția, când deja încep să nu mai fiu contagioasă. Altfel, acum mă simt bine, dar am trecut prin iad”, a scris Nadia Ciurlin pe contul său de Facebook.

Evoluția cazurilor de coronavirus

Conform ultimei actualizări, până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total au fost declarați vindecați 186.260 de pacienți.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 7.419 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS COV 2 au decedat.
În intervalul 03.11.2020 (10:00) – 04.11.2020 (10:00) au fost raportate 146 decese (77 bărbați și 69 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Mehedinți, Mureș, Prahova, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top