Connect with us
Andreea Bălan, mesaj tulburător după crimele din Caracal! „Am plâns când am ascultat vocea Alexandrei”

TV

Prima reacție a Andreei Bălan după ce a fost din nou operată

Andreea Bălan a fost din nou operată dupa ce în urmă cu câteva săptămâni a suferit un stop cardio respirator.

Vedeta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare.

Citește aici: Doamne ferește! Iată în ce stare se află Andreea Bălan

„In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar).

In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate.

Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie.

Poza 1 este de pe 15 si poza 2 de acum 5 minute. 
Va voi tine la curent cu evolutia mea. 

(Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital🙂)„

Primele imagini cu Andreea Balan la spital. Doamne fereste, in ce stare se afla

Andreea Bălan a mers zilele trecute de urgenţă la spitalul unde a născut, după ce s-ar fi trezit într-o baltă de sânge, potrivit Spy News! Cunoscuta artistă a ajuns în mijlocul nopţii pe mâinile medicilor.

Andreea Bălan, operată din nou de urgenţă! Ce s-a întâmplat cu artista

Potrivit aceleiași surse menționate anterior, Andreea a ajuns la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată de urgenţă. Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Aşadar, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii dificile.

Andreea Bălan nu a oferit detalii despre cele întâmplate.

”Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos.

Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot.

Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa.

Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu  venit de acasă în cinci minute a venit şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top