Connect with us
Emil Rengle participă la America's Got talent The Champions

Românii au talent

Emil Rengle participă la America’s Got talent The Champions

Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent 2018 participă anul acesta la show-ul „America’s Got talent” ediția The Champions. Informația a fost confirmată atât de staff-ul coregrafului și dansatorului pe tocuri, cât și de organizatorii emisiunii cu care HUFF a intrat în legătura încă din luna decembrie.

S-a făcut cunoscut în România după ce a participat la mai multe show-uri de televiziune, dar cel mai de succes a fost Românii au talent, în 2018, sezonul 8 pe care l-a și câștigat cu un dans pe tocuri.

Rengle a reușit să schimbe mentalități și a fost pentru prima data când un concurent gay a câștigat show-ul talentelor din România. La acea vreme Emil nu a oferit prea multe informații despre viața sa personală, ulterior s-a implicat în schimbarea percepției publicului față de persoanele cu altă orientare sexuală.

Scandal după ce Emil Rengle a câștigat Românii au talent 2018. Fanii show-ului fac acuzații

Emil Rengle a câștigat sezonul al optulea al emisiunii Românii au talent, în devafoarea Biancăi Badea, dar acest lucru i-a nemulțumit pe fanii show-ului.

Iată ce a declarat Emil Rengle după câștigarea Românii au talent și după ce a donat premiul de 120.000 de euro. Intr-un interviu pentru VIVA Rengle și-a spus povestea.

Cum s-a schimbat viața ta după ce ai câștigat concursul de talente, anul trecut?

Total. Sau, cum tot obișnuiesc să spun, mi-a dat un restart la viață. Mi-a dat și mai mult curaj, dar și confirmarea că sunt pe drumul cel bun în tot ceea ce fac și sunt. Dincolo de premiu și de popularitate, am ajuns la inimile oamenilor și le-am câștigat încrederea, iar asta contează cel mai mult pentru mine. După, am simțit că toate lucrurile s-au așezat acolo unde trebuie. A fost cel mai important moment din viața mea de până acum, asta în mod cert.

Ce ai făcut cu banii câștigați atunci?

Banii câștigați sunt încă în bancă, într-un Saving Account, și așteaptă să fie investiți la momentul oportun în ceva ce are cu adevărat însemnătate pentru mine.

Mi-ai spus vara trecută, când am făcut un interviu, că vrei să-ți cumperi casă. Ai reușit?

Nu, nu am reușit încă. Planul nu s-a schimbat, însă între timp am decis să-mi deschid în Oradea o prima școală de dans, iar aceasta îmi ocupă extrem de mult timp și energie. Așa că am pus pe hold proiectul casă, care e și el unul destul de solicitant. (zâmbește) Toate la momentul potrivit.

Mulți ani i-ai petrecut în străinătate. Ai mai avut colaborări internaționale, în ultima perioadă?

Chiar acum răspund la aceste întrebări din Los Angeles. Am venit aici la cursurile intensive de dans pe tocuri ale lui Yanis Marshall, coregraful vedetelor din America. Sunt foarte recunoscător, bucuros și entuziasmat că am ajuns aici și că învăț de la cei mai buni. Asta e ceva ce am făcut și fac tot timpul: mă antrenez și învăț de la cei mai buni din lume. Sunt experiențe care nu pot fi descrise, însă îți schimbă total lumea și pun totul în perspectivă. Cred, de altfel, că, în orice domeniu ne-am afla, e important să creștem constant, să ne schimbăm rutina cât mai des și să ne provocăm pe noi înșine constant. Doar așa putem deveni mai buni și să ne apropiem mai mult de visele noastre.

Ai fost concurent, acum te afli într-o postură extrem de importantă, aceea de jurat. Ai acceptat imediat această propunere, cum a fost?

Mă simțeam pregătit de mult timp să mă aflu în scaunul de jurat al unei emisiuni în care se jurizează dansul. Fac dans profesionist de la șapte ani și am făcut-o tot timpul cu pasiune. Știu ce înseamnă munca, perseverența și dedicarea, fără de care nici nu poți, de altfel, să faci dans. Acum, din postura de jurat, asta îmi doresc cel mai mult: să împing și să încurajez oameni talentați să creadă în visul lor și să-l urmeze cu toată pasiunea. Pentru mine au contat foarte mult oamenii care m-au stimulat când eram eu însumi, la început, și mă onorează cu atât mai mult oportunitatea care mi se oferă: să pot să sprijin și eu, la rândul meu, într-un fel sau altul, dansatori aflați la început de drum.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

3 Comments

3 Comments

  1. Ghetu Andreea

    2020-01-25T23:30:59+02:00 at 23:30

    Premiul de popularitate l a donat.

  2. Matei danuela

    2020-01-25T06:40:09+02:00 at 6:40

    În prezentarea inițială a știrii, Ioan Adi precizează ca dansatorul și-a donat premiul câștigat de 120000 euro. Ca mai târziu sa aflam ca banii sunt depuși într-o banca, în așteptarea unor noi proiecte.

    • Ioan Adi

      2020-01-25T14:45:57+02:00 at 14:45

      Vom verifica acest detaliu și revenim cu update dacă este cazul. Mulțumim pentru atenționare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top