Connect with us
Românii au talent 22 februarie LIVE stream online gratuit. Urmărește Pro TV online în țară sau străinătate

Românii au talent

Românii au talent live stream online gratuit 22 februarie 2019. Pro TV LIVE

Românii au talent este disponibilă și online sub format live stream gratuit sau live text pe huff.ro. Astăzi, episodul 3, din sezonul 9 al emisiunii este difuzat de Pro TV de la ora 20:30.

Pro TV live Românii au talent

A treia ediție din sezonul nouă al emisiunii este transmisă și online pe site-ul Pro TV plus. Link aici.

Dacă vrei să vezi cele mai frumoase momente de la Românii au talent rămâi pe huff.ro care transmite live text, foto și video toate momente impresionate din preselecții.

Emisiunea a ajuns la sezonul 9. De 9 ani este difuzată în fiecare iarnă-primăvară pe Pro TV și este lider incontestabil de audiență.

Două Golden Buzz

Din cele patru Golden Buzz până acum s-au dat două. Ana Maria Pantaze a primit primul buton auriu din sezon, iar astăzi se va acorda al doilea de Andi Moisescu. Primul buton auriu a fost oferit de Mihai Petre.

De 9 ani pe primul loc

Emisiunea se difuzează de 9 ani la Pro TV și ocupă în fiecare sezon locul întâi în topul audiențelor. Cota de piață a emisiunii Românii au talent este de 60%. Imediat dupa episoadele de preselecții, încep semifinalele care se transmit LIVE. Urmând ca la final,să fie ales câștigătorul sezonul 9.

Juriul emisiunii

Andra și Andi Moisescu sunt de 9 ani jurați. Mihai Petre a revenit de anul acesta, după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu care s-a dedicat altor proiecte. Al patrulea jural al emisiunii este Florin Călinescu.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Românii au talent

To Top