Connect with us
Celia

Vedete

„Îmi exprim regretul pentru sufletele nevinovate…” – Mesajul emoționant postat de Celia, după „uraganul” din Timișoara!

Furtuna devastatoare care a măturat duminică vestul şi nordul ţării a lăsat în urmă un bilanţ tragic, asemănător trecerii unui uragan. Cântăreața Celia a fost îngrozită de cele întâmplate în Timișoara. Artista a postat un mesaj emoționant pe Facebook pentru victimele care au decedat în urma „uraganului”.

Într-un mesaj postat pe Facebook, în această dimineață, Celia îşi exprima regretul de cele întâmplate în Timișoara. Artista se afla în această perioadă la București unde promovează noul single „La două capete” feat. KARYM, iar soțul artistei se afla la Timișoara unde se ocupă de afaceri. Celia şi-a facut griji pentru soțul ei şi toți cei dragi de acolo.

„Iubesc Timișoara! De câțiva ani ne putem numi chiar Timișoreni, iar aseară când îmi făceam probleme pentru soțul meu și toți cei dragi de acolo, privind știrile, am realizat încă o dată că într-o secundă chiar poți pierde tot!:( Ai mei sunt toți bine, dar vreau să îmi exprim regretul pentru sufletele nevinovate care s-au stins!”, a scris artista pe un site de socializare.

Celia a revenit în forță. Artista se bucură de succes răsunător cu noul single de revenire, „La două capete”, o colaborare cu Karym. Piesa face ravagii pe Youtube!

Întoarsă de câteva luni bune în țară, după ce în ultimii 4 ani i-a petrecut în Australia alături de soț şi băiețelul lor, Angelo, Celia vrea să recucerească topurile muzicale din România. Şi se pare că va reuşi. Noul ei single „La două capete” feat. Karym a strâns deja peste 1 milion de vizualizări pe Youtube în doar 10 zile de la lansare.

Artista a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere:”Bună dimineața, dragii mei! Mi-ați făcut dimineața mult mai frumoasă. Primul milion – „La două capete” feat. Karym, o piesă la care țin foarte mult. Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră. Vă pup cu drag!”, a scris artista pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top