Connect with us
Un primar din Dolj a murit la scurt timp după ce a fost ales

Alegeri Locale 2020

Un primar din Dolj a murit la scurt timp după ce a fost ales

Edilul din comuna Sadova, județul Dolj, s-a stins din viață la scurt timp după ce a fost reales. Primarul fusese ales pentru al treilea mandat și făcea parte din PMP.

Primarul comunei Sadova din județul Dolj s-a stins din viață fulgerător

Candidatul PMP la primăria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a decedat în această noapte, conform publicației locale lupamea.ro. Eugen Safta era primrul în funcție și acum candidase pentru un nou mandat, pe care nu a mai apucat însă să îl parcurgă.

Primarul din Dolj a făcut infarct și medicii au încercat să îl resusciteze minute în șir, însă acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Decesul său a fost declarat în jurul orei 02:00.

Acesta nu este singurul primar care nu mai este în viață la preluarea mandatului. Un alt incident incredibil a avut loc odată cu aceste alegeri locale. Primarul comunei Deveselu a fost votat deși este decedat din data de 17 septembrie. El s-a stins pe patul de spital fiind infectat cu noul coronavirus.

Ion Aliman, primarul din Deveselu, care a murit 17 septembrie 2020, a câștigat alegerile locale. Edilul a primit 1.020 de voturi din cele 1.600 care au fost acordate în localitatea Deveselu.

Localnicii îl plâng acum pe cel care le-a fost edil timp de 8 ani și urma să mai preia încă un mandat.

„Odihna vesnica dl primar Eugen Safta, ati fost ca un parinte pt mine si nu va voi uita in veci, nici cand Dumnezeu ma va trimete la cele vesnice asa ca pe dvs, ati fost un LIDER ADEVARAT pt comunitate si va vom respecra pt ca va pasat de NOI”, a scris unul dintre localnici pe rețelele de socializare, la aflarea veștii triste.

Continue Reading
You may also like...

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top