Connect with us
Alegeri parlamentare: Lansarea candidaților PNL Vaslui s-a desfășurat într-o cameră în care erau 12 grade

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare: Lansarea candidaților PNL Vaslui s-a desfășurat într-o cameră în care erau 12 grade

Alegeri parlamentare 2016. Lansarea candidaților PNL Vaslui s-a desfășurat într-o cameră neîncălzită. Unul dintre candidați a exclamat: „E frig, e foarte frig în sală!”. La lansarea candidaților pentru alegerile parlamentare a participat și Alina Gorghiu.

Lansarea oficială a candidaţilor PNL Vaslui pentru alegerile parlamentare s-a desfăşurat într-o sală neîncălzită a Casei de Cultură din municipiul Vaslui.. La eveniment a participat și Alina Gorghiu, care a stat cu paltonul pe ea și cu eșarfa la gât.

Lansarea candidaților la alegerile parlamentare, într-o cameră neîncălzită

Lansarea candidaţilor PNL din judeţul Vaslui a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură ”C. Tănase” din municipiul Vaslui,. Sala nu a fost încălzită pe parcursul desfăşurării evenimentului. Un candidat chiar a comentat.

”E frig, e foarte frig în sală. Înţeleg că şi în luna martie a fost la fel. Probabil că directorul pesedist al insituţiei (n.r.- Casa de Cultură) consideră că în aceste condiţii trebuie să ne desfăşurăm noi activitatea. Probabil că ne consideră nedemni de lumea lor”, a declarat fostul prefect de Vaslui Daniel Olteanu, primul pe lista de candidaţi PNL la Camera Deputaţilor.

Citește și: Alegeri parlamentare: Alina Gorghiu spune că singurul adversar al PNL este PSD

Casa de Cultură ”C. Tănase” Vaslui nu mai beneficiază de doi ani de încălzire în sistem centralizat, fiind deconectată de la reţea. În aceste condiţii, conducerea instituţiei a recurs la montarea de centrale termice proprii, de capacitate redusă, care încălzesc însă doar o parte din birourile şi sălile de cursuri ale clădirii.

Sursa foto: news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top