Connect with us
Alegeri parlamentare. Deoarece la alegerile parlamentare din acest an, votanții își pot exprima dreptul la vot doar în reședința...

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare: Unde votează liderii politici

Alegeri parlamentare 2016. La alegerile parlamentare care se desfășoară astăzi, votanții își pot exprima opțiunea doar în județul de reședință. Așadar, liderii politici votează în localitățile de domiciliu. Șeful statului, Klaus Iohannis, va vota în București. Premierul Dacian Cioloș va vota la Zalău. Liviu Dragnea va vota la Turnu Măgurele, iar Alina Gorghiu la Timișoara.

Klaus Iohannis va vota în București

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat în București. El și-a exprimat dreptul la vot la Liceul Jean Monnet, din Capitală.

„Este o zi importanta astăzi, votăm pentru Parlamentul României, un vot care decide ce se întamplă în România în următorii patru ani. Eu vă invit să mergeţi la vot. Personal, am votat pentru o Românie prosperă şi puternică”, a spus preşedintele, după ce a votat.

Dacian Cioloș va vota la Zalău

Premierul Dacian Cioloş, votează la Zalău. Prim-ministrul este aşteptat să sosească, în jurul orei 09.00, la secţia 32 din localitate. Prim-ministrul a chemat românii la vot și a atras atenția că votul de astăzi va decide cum va arăta România în următorii patru ani.

Alina Gorghiu va vota la Timișoara

Președinta PNL, Alina Gorghiu, își va exprima opțiunea în Timișoara, la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”. Liderul PNL candidează pentru un mandat de senator în Timiș.

Liviu Dragnea votează la Turnu Măgurele

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va vota la Şcoala Generală Mircea cel Bătrân din Turnu Măgurele, judeţul Teleorman.

Citește și: Alegeri parlamentare 2016 LIVE TEXT. Românii aleg senatorii și deputații

Victor Ponta va vota la Târgu Jiu

Fostul premier, Victor Ponta, va vota la Târgu Jiu, pe o listă suplimentară. El este așteptat la ora 10.00 la secție de votare. Ex-premierul candidează pentru un al patrulea mandat la Camera Deputaților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top